Ako moze nastat hypoglykemia?

seda

tak ten uradnik si odsedi osem hodin a poobede ide do posilky a ten robotnik maka len rukami a chrbtom a vecer je taky unaveny ze ide maximalne na pivo z ktoreho mu narastie pupok. A inac aj genetika robi svoje

hybe

ako to vlastne je?....jeden papa ovela viac ako druhy po dlhe roky a važi menej kil a pritom je trebars uradnik,zatial čo druhy je napr robotnik na stavbe...a prave ten by mal mať lepšie spalovanie....

RNG

Keby som sem nepisal a venoval sa radsej sebe, uz som mohol byt davno chudsi. Robim to na ukor mojich prechadziek, cvicenia a rekreacie.

hybe

ok RNG aj to je cesta,trošku pridať toho čo v potrave chyba,je to ok pri dnešnom stave pôdy...no aby sa pri šlachteni zmenili alebo zanikli niektore zložky o tom neviem,respektive nevedel som to...koniec koncov aj ja si občas preventivne vezmem niečo anorganicke,napr pangamin mi velmi chuti........počuj RNG spominal si že maš problem schudnuť (ako vetšina američanov:-))hehe , čitaval som prispevky blogera Mira Veseleho on tam spominal,že mal tiež cez sto kil ale teraz vyzera ako 20ročny štihly chalan...nepresiel som všetky jeho prispevky,teda neviem ako sa mu to podarilo....no mrkni ak chceš : vesely.blog.sme.sk

RNG

Hybe, ja sa snazim prave naopak vratit sa k prirodzenym jedlam a ked to nie je mozne, lebo su uz vsetky prirodne vyslachtene, tak aspon dodat v prirodnych doplnkoch nieco z toho spat, co sa stratilo pri slachteni.
Keby sa vsetko vedelo dostat len jedenim surovych produktov, neradil by som tu doplnky.

hybe

Ahoj RNG,pytal si sa ma na alternativu,mala by sa ukryvať v tychto bodoch:
1)Jesť iba stravu,na ktoru sme biologicky uspôsobeny(a tou je only surova strava)
2)Dychať čerstvy vzduch vodne v noci.
3)Piť iba čistu vodu.
4)Spanok a klud v dostatočnej miere.
5)Denny intenzivny pohyb.
6)Vyradiť nadmerny stres.
7)Sebavedomie,viera,ucta....

Tych bodov je asi 20 a su si podobne,tak stači tolko...problem je však v tom,že je to zadarmo a je to uplne jednoduche(ako všetko genialne)....človek by chcel však niečo viac,ani sam presne nevie čo,ale malo by to byť niečo velkolepe....len aby sa nemusel zriekať svojich prehreškov voči prirode (lebo tam je pes zakopany)....no ono je to take jednoduche....abstinencia je vždy lahšia ako striedmosť (nemysleno len na alkohol)
Tragicky omyl je,že človek sa snaži rôznymi doplnkami vylepšovať prirodu,no zakon prirody sa nikdy nemyli.Všetko čo bolo izolovane z niejakej rastliny,prestalo byť organicke a vo vzťahu k telu sa stalo jedom...no telo vydrži vela,zatial sa drži statočne....viem zle sa to čita,ale vždy je niejaka nadej...stači prestať uživať vitaminy,enzimi,mineraly,preparaty,v tabletach a prestať jesť varenu stravu a telo sa začne samo opravovať(tak ako pred tisickami rokov,pametaš?)...kedže nikdy nič nie je idealne,prechod nemusi byť skokovy(ale aj môže),je to každeho vec ako dokaže chapať...nič sa nedeje...mna už tzv osvietilo a som rad...no kedže žijem medzi ludmi občas si dam aj čosi varene.(tzv mrtvu stravu)Gurmanska strava nie je paradoxne taniel plny vypražanych korenenych.....atd...jedal ale prave iba organickych enzimov,vitaminov.......ktore môže poskytnuť iba surove ovocie a zelenina,a to je ta gurmanska strava pre naše tela.

pepo263

mira. mám na teba malú prozbu napíš mi tvoj jedálníček od rána až do 2 večere.
velmi pekne ti dakujem, pepo