Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ekzém na rukách

Well

jajkafr- ak ti mozem poradit co pomohlo mojej dcere su to tieto injekcie..
primar.sme.sk
Mala strasne dlane ma totiz atopicky a vybrala ich zatial 9 z 15tich a nenormalne zlepsenie.Ma krasne hladke dlane a aj pokozka na tele sa vyrazne o takych 70 percent skvalitnila.
Vazne odporucam poradit sa o tom.

jajkafr

well
na rukách je to pravdepodobne kontaktný ekzém ale po zjedení určitých potravín sa mi vyhádže ekzém na celých rukách aj nohách a to je asi atopický ekzém lekárka mi to nepovedala, ale v správe to mám napísané

jajkafr

micci
ahoj ja mám tiež ekzém na chrbte rúk ale mne sa to prejavuje ako suchá, popraskaná pokožka, ktorá svrbí a keď si to rozškriabem krváca... tiež sa mi robia drobné vyrážky, ale nemokvá mi to... je dobré zistiť čo ti robí zle... napr. u mňa to sú latexové rukavice, niektoré krémy, saponáty a chlad... teraz v lete mi to zmyzlo lebo pod latexové rukavice používam bavlnené, aby som nemala latex priamo na koži a tiež sa vyhýbam prípravkom, ktoré mi škodia a natierala som si to krémom od kožnej... držím pršteky aby si čím skôr prišla na to čo ti škodí... môžu to byť aj prstienky, mydlo, alebo jedlo, peniaze... všetko s čím prichádzaš do kontaktu

micci

ahoj. myslim si ze najlepsie by bolo keby sa tu dali prilozit aj fotografie lebo kazdy rozprava o niecom a pritom to nemusi byt uplne to iste, lebo sa to moze prejavovat kus inak a v inom case a pri inych podmienkach. ja mam tiez nieco ako ekzem, vlastne ani neviem ci to je to. kozna na mne vystriedala uz aspon 10 aj viac roznych masticiek a nic. som z toho zufala. raz je to uplne dobre raz lepsie raz horsie, inokedy uplna katastrofa. vyzera to asi tak ze pod kozou vidim ze su tam take ako male bublinky alebo plizgieriky a ked ich s nechtami prasknem tak ztamat vytecie trosicku ,,vodicka,, alebo ako by som to nazvala. mam s tym problem uz par rokov a vlastne ani sa uz nepametam kedy mi to zacalo. viem ze ked mi to zacinalo tak som mala iba par vyrazok na mieste 1x1 cm a teraz to mam na 1 celom prste na 2 tak na polovicke a taktiez mi to obcas vyjde na vnutornej strane zapästia. prosim odpiste mi niekto ak mate take iste priznaky. dakujem

maruš55

Ekzém ako i všetky kožné prejavy sú odrazom vnútra nášho organizmu. Ak sa tieto kožné prajavy objavia, je to reakcia organizmu na nejaký trvajúci vnútorný zápal, problém s trávením a vstreebávaním živín, problém našej imunita. Preto je veľmi dôležité detoxikovať organizmus, zvýšiť imunitu. Je potrebné odstrániť príčinu. Nechcem robiť reklamu žiadným výrobkom ani firme, ale ak má niekto záujem o viac informácii môže mi napísať na môj mail marus55@centrum.sk

ga10bca5

prosím ta ja mam taký istý problém ako helenka vedela by si aj mne pomoct moja emal adresa je ga10bca5@post.sk ďakujem ti vopred

farmaceutka1

Umyvat riad treba v pracovnych rukaviciach. Starostlivost o pokozku je dlhodoba zalezitost, "nejake masti", ktore si clovek obcas natrie, ked si spomenie a ked sa mu minu, tak prestane, mu isto nepomozu..

evusska

mne sa vyhodi ekzem na rukach vzdy v zime a nepomahaju mi ani ziadne masti ani nic... ono to potom samo zmizne niekedy na jar... A takto sa to uz opakuje niekolko rokov... Ma niekto podobny problem?

janiene

Ahoj prosím Vás nevie mi niekto poradiť už si s tým neviem rady mám na všetkých prstoch na rukách také suché chrasty, ktoré mi praskajú až do krvi a veľmi ma to štípe, normálne mám hisáky umývať riad alebo také niečo podobné už som mala nejaké masti ale nič mi nepomáha som z toho na nervy