Ahojte, prosím poraďte, mám ekzém na prstoch. Robia sa mi hnisavé vyráštičky, ktoré svrbia po čase sa vysušia a koža praská a stále do kola.Nevie mi niekto poradiť niečo na prírodnej báze pekne ďakujem
Ekzém na rukách
PROSIM VAS PORADITE MY IDEM ZA SYNOM TAKY SILNY EKZEM MA NA HRUDI CHRBTE A PRAVY BOK VELKE FLAKY NIKDE NECHODI NOSI PULOVRE DLHIM RUKAVOM OSTAL UZAVRETY A TAM JE 40 STUPNOV TAK STEM CI BY STE MY NEPOMOHLI CO BY SOM MU MALA VOLNE PREDAJNE LIEKY KUPIT LEBO NEMA NA DOVOLENKU NAROK PRIDE AS NA ROK MARCI DAKUJEM VAM ZA RADY MA 30 ROKOVUS JE STOHO PSYCHYCKY NA DNE ESTE RAZ DAKUJEM
idem v piatok ku koznej tak budem na nu tlacit ako sa len da :D
simcik- nemam taku skusenost ale osobne si myslim,ze ak sa popytas v lekarnach na taku moznost urcite to niekde predaju.Ved sa tak bez receptu predavaju napriklad aj antikoncepcie co osobne si myslim,ze je to nebezpecne bez vysetrenia a predaju to.A tie injekcie nemaju ziadny neziaduci efekt.Su len prinosom pre organizmus.
Ale bolo by dobre este raz sa porozpravat s lekarkou o tom.
a nedaju sa tie injekcie kupit aj v plnej sume keby mi to nechceli predpísať, mam ekzem od 1 roku a teraz mam 17mnast a uz neviem cim sa natierat nic mi nepomaha, som vyhadzana na tvari na rukach a aj nohach, ale ta tvar ma sere najviac :/
jajkafr:)
ekzem je svina a objavi sa nenazdajky.
Kamaratke ale povedz,nech slovne tlaci na lekarku.Vazne to nechcu davat tie injekcie len tak komu kolvek.Znamosti platia aj tam totiz.Je to pridrahe na len taky predpis.Bolo by fajn mat znameho lekara.....ale myslim,ze u teba by to nemal byt az taky problem.Si vo fachu a ak by si sa posnazila.....bolo by to fajn.
Drzim palce.
well
okik ... môj ekzém nieje až taký strašný napr. teraz nemám nič ekzém po jedle sa mi objavil až teraz nedávno možno pred pol rokom, ale momentálne je to super ... ale moja kamarátka má od malého bábätka atopický ekzém, na ktorý jej nezaberá nič poviem jej o tomto lieku a potom ťa budem informovať ako to dopadlo :)
well
ďakujem... pouvažujem o tom :)
jajkafr- no dcere tiez robili najskor komplexne testy krvi a mala imunitu v pohode.Ale nasa alergologicka na moju ziadost to aj tak predpisala a stav sa vyrazne zlepsil.Je alergicka hadam na vsetko a aj na mlieko plus atopicky. No nelutujem ani trochu,ze sme to skusili.Ma sa ovela lepsie. Je to ale na tebe ci sa chces stale len natieat alebo to zacnes riesit z vnutra......
Aj ked sama lekarka mi povedala,ze ak by mohla.......predpisala by ich kazdemu dietatu co k nej chodi ale nepusti ju zdravotnicka norma vydaja liekov. Jedno balenie totiz stoji cca 95 eur a pacient preplaca len nieco cez 14 eur. A to sa podavaju minimalne dve balenia.
jajkafr.......das za to len par eur a mozes si zmenit zivot k lepsiemu. Ale je to len a len na tebe.
well
ďakujem môj ekzém našťastie nieje až taký strašný zaberajú zatiaľ maste a krémy čo mám a hlavne musím dodržiavať diétu ak ju poruším tak je to môj problém a potom si nadávam, že aká som sprostá... vakcíny na podporu imunity som brala nepodávali sa injekčne, ale pili sa a zabralo to mierne, imunitu mám ako-tak posilnenú :)