Ahojte, prosím poraďte, mám ekzém na prstoch. Robia sa mi hnisavé vyráštičky, ktoré svrbia po čase sa vysušia a koža praská a stále do kola.Nevie mi niekto poradiť niečo na prírodnej báze pekne ďakujem
Ekzém na rukách
Dýky ethel za radu ale moc si my nepomohla stresujem aj tak ale hádam to nič nebude.
no už s tým teraz nič neurobíš...skús používať obyčajnú kalciovú mastičku
Dobrý deň všetkým. Ja by som sa chcela spýtať asi 4 dni som si dávala na tvár ELOCOM masť ale ako som si neskôr prečítala v príbalovom letáku o tom že gravídne ženy by mali užívať len na základe lekára tak som sa naľakala totižto som v 2 mesiaci tehotenstva a teraz neviem či som niečo tým nespôsobila. Prosím aby my niekto poradil ďakujem.
Bio, ta adresa nefunguje
Ale kolko sme sa ta pytali, ze co su to za produkty a ty stale nic.... Aj Helenka si pytala radu a ty nic. Tak co cakas, ze sa ti kvoli tomu vsetci doprosovat, ked sa ta slusne spytali?
Bio: tak si ich nechaj, a chod otravovat niekde inde.
ahoj ja sa s ekzémém trápim už dlho a mám ho už aj na nohách...začalo to tiež rukami...lipobáza je výborná tiež ju používam ale najlepšie je ísť na testy kožnej aby si zistila na čo si alergická a nepoužívala to..ja som alergická na kozmetiku takže kopec srandy...časom sa to môže rozšíriť aj na oči aj hoci kam inam..lepšie predísť tomu
Bio, potrebujem poradiť, ak sa len nudíš a zabávaš, tak kašli na to
bio: a co take je to? Ak mozes prezradit.