Prírodná kozmetika

Katka_ns

Ahojte kočky. Od 13tich ma dlhé roky trápilo akné až donedávna,kedy som sa o kozmetiku začala ešte viac zaujímať a začala som študovať zloženie produktov atd. Vyskúšala som všetky možné masticky,kozmetičky,kožných lekárov,kozmetiky všetkých možných značiek a nikdy nič nezabralo stopercentne. Ak zabralo niečo,vzdy len na nejakú dobu. Ale objavila som naozaj skvelú skvelú kozmetiku,ktorá je hypoalergenna a vhodná aj pre citlivú pleť a hlavne je stavaná na mieru pre potreby vašej pokožky. ČO je podľa mna naozaj topka :) ak máte záujem,otázky,čokoľvek kľudne mi napíšte na moju stránku a veľmi rada Vám poradím a pomôžem. Tu posielam link www.facebook.com

Katka_ns

Ahojte kočky. Od 13tich ma dlhé roky trápilo akné až donedávna,kedy som sa o kozmetiku začala ešte viac zaujímať a začala som študovať zloženie produktov atd. Vyskúšala som všetky možné masticky,kozmetičky,kožných lekárov,kozmetiky všetkých možných značiek a nikdy nič nezabralo stopercentne. Ak zabralo niečo,vzdy len na nejakú dobu. Ale objavila som naozaj skvelú skvelú kozmetiku,ktorá je hypoalergenna a vhodná aj pre citlivú pleť a hlavne je stavaná na mieru pre potreby vašej pokožky. ČO je podľa mna naozaj topka :) ak máte záujem,otázky,čokoľvek kľudne mi napíšte na moju stránku a veľmi rada Vám poradím a pomôžem. Tu posielam link www.facebook.com

tamara78tami

Mne sa osvedčila prírodná kozmetika na moju pleť, objednávam si ju z tadeto www.annemarieborlind.sk :) Používam radu LL REGENERATION, aj gél z orosených kvetov som si obľúbila, krásne vonia, po použití mám úplne taký svieži pocit, je to super :):)

Jozefec

Aj tak si myslím, že ked budeš používať prírodnú kozmetiku (či už viac alebo menej prírodná) a nebude mať želaný efekt na konkrétny problém a pod...alebo pri zmienenej alergii bude ti k ničomu či to je na prírodnej báze či je 100% alebo 50% prírodná..musíš ísť po značke ktorá používa kvalitné výťažky v dostatočnom množstve a upravené tak ako treba aby sa vstrebali ..ich kombinácie musia byť dlhodobo testované pre pleťovú kompatibilitu...ja jednoznačne preferujem pri problemoch s pleťou DADO SENS.. je to dermakozmetika na prírodnej báze.a naozaj pomáha a účinkuje!!.je to roztriedene podla diagnoz nie len tak nahodou..to su roky rokuce kym sa na určité veci prišlo.Ale povedzme si rovno..veľa je to o životosprave.Na koži sa všetko ukáže časom..akné je krásny príklad moderného stravovania.Rosacea a ekzemy detto..nehovoriac o vysmazani sa v solariach a slopani alkoholu

suzzie

každý napíše niečo iné...to, že je kozmetika na prírodnej báze kľudne môže znamenať, že má 1% prírodných ingrediencií!!!tak ak niekomu stačí takáto "prírodná" kozmetika tak toho je ozaj na trhu kopec. kto sa trošku vyzná v zložení a vie, čo naozaj kvalitná prírodná kozmetika má a nemá obsahovať vie, čo kúpiť a čomu sa radšej vyhnúť. tie všetky certifikáty sú skôr informatívne. pre mňa veľa urobí aj to či ide o produkt z EU a z ktorej krajiny EU- všetci si vieme predstaviť kde to je ako "skorumpované" aj na trhu certifikácií. tiež som si prešla viacerými značkami (moja pleť potrebuje pravidelnú zmenu) a teraz používam pure elements- nemecká prírodná kozmetika- certifikát má (BDIH) a zloženie je super. zatiaľ spokojnosť.

Jozefe

tiež neviem či sa nejaká prírodnosť a ešte viac prírodnosť a ešte menej prírodnosť meria testovaním na zvieratách..to je alergikovi fuk si myslím...napriklad DADO SENS ma dobru radu SENSACEA pre citlivu alergicku pleť a kedže viem že mne pomohla rada EXTRODERM určená pre suchú atopickú pleť budem alergikovi odporúčať SENSACEA lebo je to moja skúsenosť so značkou

Jozefe

no neviem či tu vobec niekto pojde takto hlboko do tohto..preto aby sa kozmetika mohla nazyvat prirodnou musi splnat urcite podmienky. ja neviem ake to su..proste je prirodna..nie je to loreal nie je to alcina nie je to nivea nie je to garnier nie je to mary kay nie je to natura siberica..je to lavera je to annemarie je to naobay je to weleda atď...proste dostala štempel prirodna.myslím že všetci ktorí sem píšu poznaju diametralny rozdiel ..napriklad mne žiadne tie gebuziny ktoré tí slovenský dredatý gebroši nazývajú čistou prirodou konopnou a neviem akými maslami bambuckými atď. nikdy nepomohli..pomohol mi dado sens na suchú kožu a pomohol mi annemarie na akné..lebo aj to aby pridaný tuk do kozmetiky neupchal por chce určitu upravu..ja poznam ludi s akne čo sa mastia 100% bambuckými maslami a kokosakmi a vyzerajú jak hirošima...eee.Tu sa asi jedná o priame skusenosti a progres viditeľný..výsledky..nie veganske kecy o zajacoch

Defcon

Jj, annemarieborlind je prírodná kozmetika, na 100% , to je sicheŕ takisto ako je zem plocha. Len na oficiálnych nemeckých stránkach výrobcu sa jasne píše , že je to kozmetika na prírodnom základe..... ale to je isto preklep, pravdu majú naši predajcovia, ktorí tvrdia blaboly o prírodnej kozmetike.
Pre ľudí s normálnym i.q. netreba vysvetľovať rozdiel medzi prírodnou kozmetikou a kozmetikou na prírodnom zaklad. Takisto netreba rozumnejšie ľuďom vysvetľovať fakt, že annemarieborlind sa síce chváli, že netestuje svoje prípravky na zvieratach, ale dáva si ich testovať externou firmou a tým pádom annemarieborlind nemá prestížny certifikát LEAPING BUNNY.

Jozefe

mne jednoznačne pomohla kozmetika annemarie borlind konkretne rada purifying care na akné...je tam kyselina salicylová ktorá perfektne uvoľňuje pory..to je samozrejme prírodná zložka...odporucila mi to jedna kozmeticka ..objednaval som na bioskin sk.žena používa tiež radu naturoyale system biolifting a nevie si vynachvalit ...a na suchu pokozku hlavy maju neskutocnu radu dado sens extroderm..nie nahodou su jednotka v nemecku cez prirodnu kozmetiku