viete mi niekto poradiť, ktorá kozmetika na našom trhu je skutočne prírodná? prípadne by ste mohli zostaviť dáky rebríček od najprírodnejšej po najmenej prírodnú. ktorá kozmetika je podľa vás čistá chémia? som alergik a táto téma by určite mnohým alergikom pomohla
Prírodná kozmetika
Prirodna kozmetika este nemusi znamenat ze lepsia bude .kozna lekarka povedala ze tym padom ze nie su v nej konzervacne latky rychli v nej vzniknu plesne tie sa prenesu na tvar a maju kratku zivotnosst.skus si doma vyrobit krem na nete su recepty.
Laxius ilcsi nie je stopercentna prirodna kozmetika. len zopar ich produktov ma BDIH certifikat.
Prirodny nie je este zaruka ze sa jedna o nieco dobre pre telo. Prirodne su aj hadie jedy, napr.
Viac na to najdete napr cez google.sk pod rng, prirodna kozmetika
kde uvadzam mozne zmesy len jedlych zloziek, z ktorych sa da podomacky vyrobit naozaj vyzivna a ochranna kozmetika.
100% prirodna kozmetika je ILCSI. nepracujuc s vytazkami,ale priamo s bylinkami a rastlinami. je to ale profesionalna kozmetika, nenajdes ju len tak v obchode. Ak im ale zavolas,poradia Ti salon v Tvojom okoli. Maju produktovy rad aj pre alergikov a ucinky su viditelne hned!
neviete mie niekto poradiť ?? neviem sa rozhodnut aku kozmetiku si mam vybrat,rozmýšľam nad týmito:
1. Dado sens pur derm
2. Cannaderm konopna kozmetika
3. La roche posay
Mam aknoznu pleť, chcem niečo bez chémie, la roche asi chémiu ma, aj ked nema parabeny, konopny olej vyzera fajn, ale mam určite pochybnosti a zas dado sens pur derm na to ake ma vraj užasne učinky mi pride dosť lacna kozmetika
To, čo vám prinášame, prichádza z prírody. A pretože si prírodu neprestávame vážiť ako mocný, ovšem nie bezodný zdroj, ktorý nás deň čo deň ohromuje ...
www.just.sk
mam zmiešanú. nos, čelo, brada sú mastné, líca normálne. v zime sa mi zvyknú zvýrazniť žilky a v lete sa mi robí akné. z orieškov a čokolády sa mi tiež robí akné
a aku mas plet, suchu alebo mastnu alebo normalnu
no teda ja dúfam, že keď sa povie prírodná kozmetika, tak v tom nebude plávať iba jedna molekula výťažku a zvyšok je chémia chichi.
pozri si -odkaz odstránený- tam je cisto prirodna kozmetika, pozri si zlozenie.