Prírodná kozmetika

dorota_sat

ja mám tiež veľmi citlivú pokožku a nedokážem si predstaviť čo iné by mi malo pomôcť, keď nie prírodná :) hadam nie kopa chémie?! jednoznačne chod do toho

Angelika3

amelianov, áno pomohla, skús napr. Lavera šampón Sensitive....
ja si robievam aj domáce masky- napr. jablčný ocot plus makový olej plus rozmarínový éterický olej, votrieť, nechať chvíľu pôsobiť, zmyť šampónom. Toľko výborných vecí je a lacných. Jablčný ocot a makový olej sa dá uživať aj vnútorne (makový olej má veľké množstvo vitamínu E, takže aj keď si ním potrieš pleť, dobre ju vyživíš a hydratuješ) Pre zdravé vlasy a pokožku hlavy je dôležité, aby si mala dostatok živín aj vnútorne.

amelianov1117

Ahojte baby, prosim poradte mi, pomohla vam prirodna kozmetika aj na problemy s vlasmi? ci vlasovou pokozkou? mam celkom lupiny a citlivu pokozku a uz fakt neviem co na to pouzit...

Alexa12

jasne :) ak ti to nejak pomoze, ja som uz dlho verna priody kozmetike, hlavne mam rada sera na plet, aj kremy. Rada menim, nechcem aby is plet zvykla na jeden typ kremu

Alexa12

ahoj- ja som tiez pouzivala prirodnu kozmetiku ked som mala mastnu plet a vyrazky, teraz sa mi to uz upravilo :) uz mam plet viac-menej normalnu az zmiesanu, ale urcite sa prirodnej neboj:)

tekvicka-micka

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosť s použitím prírodnej kozmetiky aj na mastnú pleť? ja si s nou už neviem rady :(

Adanka

Ahoj baby,

ak by som mohla poradiť čo sa týka prírodnej kozmetiky a bio kozmetiky tak môžem vrelo odporúčať Naureus. To je stránka resp. shop kde som začala nakupovať po novom.Mám synčeka, ktorý má kožné problémy na tvári a natrafila som na už spomínaný shop. Asi to má niejaká baba - tá Vás aj privíta hned pri otvorení stránky.Tento shop sa mi páči a najmä v tom, že predáva len certifikovanú kozmetiku.No ale nie to som chcela jednoducho majú výbornú kozmetickú značku DADO SENS,ktorá skutočne pomohla môjmu synkovi.Síceo mu začala tvárička reagovať na túto kozmetiku, ale potom som volala tej dotyčnej pani a ona mi povedala, že to je prirodzená reakcia ked sa pleť čistí.A skutočne.Mal reakciu 3 týždne ale potom sa mu pleť vyčistila takým spôsobom že som tomu sama nechcela veriť.Mám s nimi len dobré skúsenosti.Takže skúste Naureus.sk tý Vám aspon garantujú skutočnú prírodnú kozmetiku pa pa Joja

RNG

Prirodna kozmetika sa nemusi kazit, ked do nej das prirodne konzervanty. Ja ju konzervujem napr citricidalom a tym sa stane nielen nekaziaca sa, ale aj antimikrobialna
Ale mozes ju aj chladit, co je sice nepohodlne na pouzivanie, ale problem s kazenim na niekolko tyzdnov vyriesi.