Uz som tu raz o tom pisala, mam taky problem, ze sa neznasam kvoli svojej jazve z popaleniny, mam ju uz 10 rokov ale v poslednej dobe to pocitujem este intenzivnejsie, niekedy ma normalne ovplyvnuje v mojich rozhodnutiach...ako napr. ked ma nejaky chalan chcel a pacila som sa mu, moja hlava povedala stop ze to nemoze byt pravda, lebo ja mam tu hnusnu jazvu...ja sa tym nicim a vazne sa nemam kvoli tomu rada, mne to uplne zmenilo zivot a zmyslanie a postoj k samej sebe...na to sa mi potom nabaluju dalsie problemy, z depiek sa uz liecim, ale ako mam vyriesit tento problem s tou jazvou...stratila som sa sama v sebe a vazne volam o pomoc, lebo to zacinam pocitovat vo vsetkom...mam pocit ze ten uraz mi ovplyvnil cely zivot alebo skor ja som si ho nechala ovplyvnit tym zmyslanim...stale si opakujem keby som sa nebola popalila nebolo by to to a to...a ide mi z toho sibnut, zacarovany kruh...a toto musi skoncit, inak sa naozaj scvoknem alebo si nieco urobim...co mam teda robit, ako sa mam zacat znasat aj s tou jazvou...ako si mam zacat verit, dovtedy som nemala problem, teraz si uz pomaly v nicom neverim:( som z toho velmi smutna a znicena
-----------------------
Popáleniny www.zdravie.sk
Mám psychické problémy kvôli jazve z popáleniny
kam som chodila na strednu? to sem nechcem pisat, ale mozem ti napisat na mail co ty na to, alebo ty mi tam napis na moju mailovu adresku leinna@atlas.sk a ja ti tam odpisem
nastastie ja nemam so spánkom problem, lahnem a do 10 min spím ako mimino:)) aj Tebe dobru nocku:)
Inak tak ma napadlo, kam si chodila na strednu?čo ked sa poznáme?:)
tesi ma Monika:), tak napr. zajtra, pa a krasne snicky ked pojdes hajat
anonym dakujem za tvoj uprimny prispevok!!!!!, tu jazvu mam na stehne, som blba ze to vobec riesim ze ano:(
trebárs aj zajtra:) inak ja som Monika
a dufam ze ste niekedy spolu pokecame Arwi:)
vo vsetkom, spolocne byvanie, neveim si to akosi predstavit:(...
aj ja som s tebou rada pokecala, prijemny zvysok vecera:) a myslime pozitivne
Ahoj lencok1.Chcela by som reagovat na tvoj problem s jazvou.Mam kamarata,ktory ked mal 7r.utrpel popaleniny 1.stupna.Ma plasticku chirurgiu na tvari,ale na tele ma skutocne vela miest pokrytych jazvami.A pravdu povediac,ja som ho lubila ako nikdy nikoho,ale to som mala 15r.ale casto na neho este stale myslievam a to mam 26r.a vobec mi nevadilo a ani nevadi,ze ich ma.Takze sa neboj,ked ta bude niekto skutocne lubit,tak ta bude lubit taku aka si,JE TO SVATA PRAVDA.Kazdy mame nejake veci,ktore na sebe nenavidime.Viem,bude to mozno zniet sibnute,ale veci ktore sa nepacia nam,sa mozu pacit inym.Tiez mam potvrdene na vlastnej kozi.Sa urcite pytas,ze komu by sa pacila taka hnusna jazva...atd.Mysli na to,ze mozes byt stastna,ze si na tomto svete,ze chodis,pocujes,vidis...to by bol mozno vacsi problem.A to ze keby sa to nebolo stalo...bolo by to mozno ine...ja si myslim,ze vsetko co sa deje na tomto svete ma zmysel a ak sa deje aj nieco zle...co si myslime my,ze je zle...tak ja som toho nazoru,ze je to pre nase dobro,mozno zachrana od niecoho este horsieho.Si vycitas...preco sa to stalo,a preco mas hnusnu jazvu...co by bolo,keby trebars ostanes na voziku,nevladna,s kopou zdravotnych problemov...dufam,ze som ta neurazila,ale snazim sa pomoct.A vlastne kde mas tu jazvu,na tvari?skus sa popytat na nejaku plasticku operaciu.No neviem,ci sa ti aspon troska ulavilo,ale ver,ze je vela takych na tomto svete,ktori trpia.Pravdupovediac,ja mam tiez problemy,depky-velmi casto-ale musime zit dalej!!!
Lenočka budem musiet uz za chvilu koncit. Rada som s Tebou pokecala:)a dufam ze nie naposledy
a v čom si to nevies predstavit?