Ahojte, som s priatelkou v zahranici, od vtedy ako sme tu sa jej chovanie velmi zmenilo, chova sa ku mne arogantne, ked som jej nieco povedal vysmievala sa mi a dokonca mi neslusne nadava.Snazil som sa to riesit doteraz tak ze som to chcel s nou predebatovat a ked som sa jej spytal preco to robi, povedala mi ze jej davam ja na to dovod, ale ked som sa jej spytal co robim zle nevedela mi odpovedat lebo nic nemala.A neskor zacala vraviet ako mame medzi sebou preblemy, ale pritom ziadne neboli, len s jej strany aj to take ze sa rozculila aj nad niecim co s nami absolutne nesuvyselo.Nakoniec som uz bol po tej dobe tak vytoceny ze som jej povedal svoj nazor na to mi ona odpovedala zo smiecom ze ona uz pred tym so mnou skoncila.Co si o tom myslite, ma vobec zmysel sa snazit o to aby pochopila ze robi niekde chybu alebo musi prist na to sama?aj ked si myslim ze si to asi nepripusti.Uz sa ani vobec nerozpravame a ja zvazujem to ze sa odstahujem.dakujem za rady...
Rozchod
ja viem ze som dobre spravil a este som sa v tom viacej utvrdil,ked som sa dozvedel co o mne rozprava po znamych, prekrutila vsetko co sa dalo aby som ja vyzeral ako blbec. Jednu vec nechapem ako niekto moze mat to svedomie sa este aj takto chovat.Ja som odysiel z nasho spolocneho bytu, hlavne koli jej chovaniu raz mi vravela ako ma miluje a na druhy den, ked sa jej nieco porobilo ma uz nenavidela, neznasala a musela trpiet, takto mi to davala doslova najavo a toto sa opakovalo uz nejaku dobu.Potom ked som sa odstahoval sa jej znama spytala ci je uz spokojna a ona povedala ze ved ma nevyhnala.Ked bola so mnou vravela mi ako jej je to uz ohladom mna jedno a zanmych ze plakala ze ako ju to mrzi a nakydala na mna tolko blbosti ze som az kukal.To mam este za to ze som jej urobil laskavost, ze som odysiel.
Zachovaj sa ako chlap a nikdy sa nenechaj ponizovat.
Ajoj... Aj aj som na tom podobne, rozist sa pred Vianocami nie ej bohvieco, ale este horsie je silit nieco, co nema vyznam a ver mi, ze ked si viac vo vztahu nestastny ako stastny, tak to nema vyznam... A dobre si spravil.
prave ze som ziskal svoju hrdost naspat,uz sa nenecham tak ponizovat.
ahoj, tvoj pripad je asi iny.Ak ta nechce tak odid, maj svoju hrdost.a potom sa jej ale uz neozyvaj. Mozno mozete zostat po nejakom case kamarati
ahojte, takze minule sme to troch avyriesili, ale teraz to zacalo znovu, dnes mi dala najavo ze uz vazne nechce aby sme mi dvaj daco spolu mali, lebo mi povedala ako ona trpi ked sme spolu v jednej domacnosti, takze zajtra sa stahujem a je to koniec, myslim ze som sa uz natrapil dost a nechal sa ponizovat, takze to uz uzatvaram.dakujem vsetkym za nazor...
Ale predsa tam museli byt nejake dovody preco s nou zijes? urcite ma nieco dobre pre co si si ju vybral.Mam pocit ze si na nu hrozne nahnevany.Chce to ukludnit a cas. To ze ta ohovara, ti moze byt ukradnute, ty zijes s nou a nie s jej rodinou atd.Ale mam pocit ze si rozhodnuty ju nechat.Pred tym vyskusaj pauzu.Zijete v jednej miestnosti? aj to moze byt ze je to ponorkova choroba.Ospravedlni sa ti potom za nadavky ked prestane nadavat?ak ano tak je temperamentna a nemysli to zakerne, len jej to vypadne z ust.ak je este stale niekedy nezna tak je tam sanca.
a neviem ci ma vyznam sa znizovat nad jej uroven, lebo ona to nepochopi, pred tym som skusal aj to a nepomohlo.
najviac ma sere to ze viem ako ma ostatnym ohovara, kamaradi a jej rodicia a vsetci jej to zeru a zo mna zase ostane debil.