Ahojte, som s priatelkou v zahranici, od vtedy ako sme tu sa jej chovanie velmi zmenilo, chova sa ku mne arogantne, ked som jej nieco povedal vysmievala sa mi a dokonca mi neslusne nadava.Snazil som sa to riesit doteraz tak ze som to chcel s nou predebatovat a ked som sa jej spytal preco to robi, povedala mi ze jej davam ja na to dovod, ale ked som sa jej spytal co robim zle nevedela mi odpovedat lebo nic nemala.A neskor zacala vraviet ako mame medzi sebou preblemy, ale pritom ziadne neboli, len s jej strany aj to take ze sa rozculila aj nad niecim co s nami absolutne nesuvyselo.Nakoniec som uz bol po tej dobe tak vytoceny ze som jej povedal svoj nazor na to mi ona odpovedala zo smiecom ze ona uz pred tym so mnou skoncila.Co si o tom myslite, ma vobec zmysel sa snazit o to aby pochopila ze robi niekde chybu alebo musi prist na to sama?aj ked si myslim ze si to asi nepripusti.Uz sa ani vobec nerozpravame a ja zvazujem to ze sa odstahujem.dakujem za rady...
Rozchod
akoze ja by som ju poslala k vode...co si o sebe mysli koza jedna. to nema vyznam ak si z teba sustavne utahuje...pekne jeje ukaz ako sa to robi a hraj tu hru s nou ako sa asi bdue citit ked na vsetko co povie sa jej vysmejes..a az ked zacne plakat tak jej povedz ci sa jeje to paci...lebo presne tak isto sa sprava ona k tebe..daj jej to pocitit na vlastnej kozi co to s tebou robi..ak sa ani po tento priucke nezmeni treba to s nou ukoncit cim skor a nedavat si falosne nadeje ze ona sa zmeni lebo sa nezmeni!
ja na nu nekricim, ani nenadavam, snazim sa snou normalne rozpravat, ale teraz je to uz jedno, ma svoju fantaziu a to jej staci na to aby bol koniec.
este ma napada,(kedze som v podobnej "otocenej"situacii(.Ze ci jej nedavas pricinu.Napr ten moj, bol ticho ,ktore sa dalo krajat asi 4 dni,ani neodpovedal na otazky a vyslovene cakal kedy vybuchnem. Nepovedal suvislu vetu ,ktora by mala viac ako tri slova a otazku som musela polozit 2 az 3x.aby zamumlal ano, alebo nie.Vyslovene ma deptal, a ctit vo vzduchu bolo ze je podrazdeny, hoci som nevedela na co.Spocitala som vety ktore mi povedal za den bolo ich 8 za 24 hodin ,ked som si ich zo zufalstva zapisovala.Myslim ze mal nejaky problem a koledoval si o moj vybuch ja som si nemohla dovolit ani zvysit ton, lebo by sa urazil. Vyslovene to bral ako vyventilovanie na mne svojho pretlaku v sebe a nadavka bola len ta ceresnicka na torte,ako si mohol ten pretlak co mal sam v sebe uvolnit.Hlavne skus rozlisit ci NEJDE O TVOJU JESITNOST.
mozno je to zmenou prostredia,stresom z prace... ze sa sprava inak, ja by som jej este dala sancu
uz to nema vyznam, odid od nej...
A smiems sa spytat ako reagujes pocas tych nadavok?Pretoze mna ten provokuje tichom,ale takym tichom,kde ja trebarz chcem rozhovor.Myslim ze v tvojom pripade je ona dominantna.A HLAVNE napr u mna za nadavkymi sa skryva posledna moznost, je to nejaky moj vykrik zufalstvo, ze preco neraguje na mna.Je t oventilacia napatia co vzniklo.Iste kaztdy sa na nadavku urazi, a co ked jej odvrknes spet tiez nadavkou,nemusis zrovna perverznou?a ked to vydychas tu hadku po 20 min ze by si prisiel za nou a dal si s nou rozhovor ze co je vo veci,co ju trapi..Urcite ju nieco trapi.Vies mam skusenost ze je skoda sa rozchadzat, ak ste tolko zazili.Poznam vela ludi co to olutuju, kym zas zacnes vztah atd.Cast ludi mi radila rozchod, cas riesit.Lebo kazdy vztah ma aj velke minusy a ziaden vztah nie je dokonaly.Skus este rozhovor.a ty na nu nekricis? nenadavas? ak sa neviete porzoparvat skus si to vyjasnit aj kricanim hlavne vyjasni dovod.AK to mate tak ze to je vkuse hadka trebarz 10 -20 dni ta atmosfera, a ak nie je ziaden sex,a neha medzi tym ked sa nehadate, je to urcite ROZCHOD,ale ked je v obdobi ak ti nenadava mila a nezna, tak to treba riesit, v tom pripade ta miluje a ma nejake problemy.Podla mna posudzuj podla toho ako sa chova vtedy ked nenadava, v priemerne dni, ak je k tebe odmerana tak je na teba alergicka,a to uz je vazne na rozchod.ako dlho to trva?
martinr presne o tom som hovorila na co si prisiel.. uz niet cesty spat, len sa budes trapit chod dalej..!
vecernica ja viem ze obaja nie sme dokanoli, ale urcite jej nedavm dovod na to aby sa so mnou tak bavila, naposledy mi vynadala aj za to co si sama sposobila a to aj napriek mojej snahe to vyries.Ked ma ona nahneva hned to neriesim tym ze jej nadavam, nech je to aka kolvek vec, aj ked mi ona neviem ako vynada, myslim ze vo vstahu by sa mali dvaja navzajom aj respektovat a mat k sebe uctu.Co ona bohuzial nema. Dnes rano zacala ako jej je neprijemne, byt so mnou v jednom byte, ze sa mam odstahovat, takze asi je to jasne co to znamena, ja som to uz par dni dozadu pochopil ze uz je koniec, predsa aj mne trpezlivost dosla.
no jedno co je iste, tak ona ta uz prestala lubit a preto sa tak sprava, mozno ze ju uz tvoja pritomnost nebavi a preto je taka .. a preto sa ty na to vykasli ked sa s nou neda porozpravat, skus to nejak pretrpiet a potom si oddelte cesty ina moznost nieje.. a verim ze keby si to chcel pokracovat len by si trpel, chod za stastim a nemarni cas na otesavani skaly.. :) vela stasticka :) ... drzkam prsty zmurk
moja tema sa vola hadka a co dalej.Inak este uvazujem ,ze velmi pozitivne je to ze sa s nou chces rozpravat a rozoberat veci.ten moj sa urazi a odide a rozchod je kazde 2 tyzdne pre jeho urazlivost na nadavku,takze si myslim ze sa neda budovat vztah.Mozno je chyba u vas v temperamente, lebo u nas je zjavne, ja extrovert on introvert. AK sa nerozpravate ,podla mna to je uz psychologicky koniec,a ak chcete sa rozpravat, je tam sanca.