Ahojte, som s priatelkou v zahranici, od vtedy ako sme tu sa jej chovanie velmi zmenilo, chova sa ku mne arogantne, ked som jej nieco povedal vysmievala sa mi a dokonca mi neslusne nadava.Snazil som sa to riesit doteraz tak ze som to chcel s nou predebatovat a ked som sa jej spytal preco to robi, povedala mi ze jej davam ja na to dovod, ale ked som sa jej spytal co robim zle nevedela mi odpovedat lebo nic nemala.A neskor zacala vraviet ako mame medzi sebou preblemy, ale pritom ziadne neboli, len s jej strany aj to take ze sa rozculila aj nad niecim co s nami absolutne nesuvyselo.Nakoniec som uz bol po tej dobe tak vytoceny ze som jej povedal svoj nazor na to mi ona odpovedala zo smiecom ze ona uz pred tym so mnou skoncila.Co si o tom myslite, ma vobec zmysel sa snazit o to aby pochopila ze robi niekde chybu alebo musi prist na to sama?aj ked si myslim ze si to asi nepripusti.Uz sa ani vobec nerozpravame a ja zvazujem to ze sa odstahujem.dakujem za rady...
Rozchod
Ja mam podobny problem a vlastne otoceny.Ja som vraj ta zla co nadavam..Vies len si myslim ze pricina musi byt.Prave dnes ho riesim.a pre to nemozem spat.U nas to bolo tak ze 4 dni provokoval tichom a neunuval sa odpovedat na otazky potom som vybuchla, v podstate na drobnost, a povedala mu ze je debil a psychopat. Na to bol koniec.To jest ze sa do dvoch hodin odstahoval, poskrabal mi dvere, a vlastne plany ako z najomnym a stavba spolocneho rodinneho domu ,deti ..su odrazu prec a som uplne sama.Pre to uz neverim zas laske co je schopna na detaili ako su nadavky,( ktore vyprovokoval) sa tak urazit a v afetkte odist.V podstate sa on choval arogantne,kedze mi pocas stahovania sa nadaval do p.Ale hlavne co chcem povedat je to ze, problem je inde ako v nadavkach.Mozno budem hnusna, ale verim v to ze si jej daval nejaku pricinu.ak si este hore odpis ,lebo si myslim ze to je na dlhsi rozhovor.Som hehe ,v podstate ta ktora tu pisala prd hodinami o tomto probleme.Mozes si to precitatMozno najdeme riesenie pre teba, lebo ja to s tym mojim asi uz balim...podla mna zlyhal ako clovek.ale hovorim je to na dlhsiu temu,Pisla som tusim prispevok ze nadavam, tak sa kukni
ahoj zatail a som zvedava, ako to vidi niekto cudzi co je v opacnej situacii ako ja,
Nedaj sa ponizovat,odid.Clovek si musi zachovat urcitu hrdost,aby si zachoval zdrave sebavedomie.Neviem do akej mieri ju lubis,ale podla toho co pises z jej strany to nevyzera na velku lasku,skor,ako by sa chcela oslobodit.Ak laska neni obojstranna,je zbytocne bojovat.Bralo by ti to len energiu.Mozno,ak budete od seba,pride za tebou aj sama.Zalezi na tom,ako sa k tebe spravala pred tym,ako ste odisli do zahranicia,ci ta naozaj lubila.Je tiez mozne,ze ma zmetok v dusi z toho cudzieho prostredia.Chcela tam vobec ist?Nesla tam len koli tebe,ze si snad naliehal?Tazko sa k tomu vyjadruje z tych par viet,co si napisal.Takze,asi tolko.