Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
jooooooj... sorry .. zle som precitala ... fuuuha... ale to sa mi zda uz strasne vela.. no ale deti vo vyvoji...asi to tak ma byt..
vilaamalka, ona pise, ze 15000kj a nie 1500kj. to je rozdiel.
1kcal ma 4,19kj
a nie nahodou kcal? ... lebo 1500 kj je strasne maaaaaaaaaaaaaalo... ved to zjes dva keksiky a uz mas viac ako 1500 kj
My sme sa učili že deti od 11 do 15 rokov maju prijať až 15000kj
ta asi nic nespravime:)Mozem sportovat, posilovat a furt nic...nohy,zadok uz o chvilu asi stratim, alebo brucho ma jednoducho ignoruje:))Zeby genetika??? Stravovanie som dost upravila. Trocha cm mi to sice ubralo aj z brucha,ale aj ostatne casti sa nejako stratili:)jooooj, strasne daco:)
noo presne tak ! tak toto nenii spravodlivee voobec.. neni to feer .. dpccc .. ta co narobime :))
No presne,vsetko to pekne lezie na brucho...nohy, ruky jak palicky,prsia nedohladne:)Je toto spravodlivost???:)))
no ja mam 17 rokov, 175cm a vaha 57,dakedy 55,54.. a vsade mi to vychadza ze mam podvahu a ze mam silny nabeh na ppp! ale to nie je pravda ! som tenka ale mam siroke boky-pneumatiky jaak neviem co, a tucnee bruchoo .. inac zadok a stehna v poho :)) a prsia nic :D haa.. mne sa vsetko co zjem uklada len na bruchoo....ani nizsie ani vyssie ..
no ja mam 173cm a 60 kg a som vlstne po:)