Váha + výška

vilaamalka

jooooooj... sorry .. zle som precitala ... fuuuha... ale to sa mi zda uz strasne vela.. no ale deti vo vyvoji...asi to tak ma byt..

vilaamalka

a nie nahodou kcal? ... lebo 1500 kj je strasne maaaaaaaaaaaaaalo... ved to zjes dva keksiky a uz mas viac ako 1500 kj

ola80

ta asi nic nespravime:)Mozem sportovat, posilovat a furt nic...nohy,zadok uz o chvilu asi stratim, alebo brucho ma jednoducho ignoruje:))Zeby genetika??? Stravovanie som dost upravila. Trocha cm mi to sice ubralo aj z brucha,ale aj ostatne casti sa nejako stratili:)jooooj, strasne daco:)

zazie2112

extasy v tvojm veku som mala este tzv.detsku ostavu aj ja, neskor sa ti zacne inak formovat,neboj, viac do prs,menej do bruska...ale chuducka si,myslim, ze si tie faldiky trochu namyslas a si na seba tvrda!

extazy

no ja mam 17 rokov, 175cm a vaha 57,dakedy 55,54.. a vsade mi to vychadza ze mam podvahu a ze mam silny nabeh na ppp! ale to nie je pravda ! som tenka ale mam siroke boky-pneumatiky jaak neviem co, a tucnee bruchoo .. inac zadok a stehna v poho :)) a prsia nic :D haa.. mne sa vsetko co zjem uklada len na bruchoo....ani nizsie ani vyssie ..