Váha + výška

elka

ich
to nechápeš,ocino ak tu ostanem mi nedovolí u neho bývať,to by sme sa museli zobrať a ja sa nechcem vydávať a aj to by nám schválil keby som bola tehotná,poďalšie jeho mama zlatý človek ale pritom tak nepríjemný že mi už fakt lezie na nervy,dokáže byť tak donucujúca že ja keď prídem od nich som nervózna ako pes a na koniec idem aj tak vraciať,ona totižto najprv nevedela pochopiť že nejem mäso a tak ma nútila jesť všetko ostatné ale mne je zle aj z kávy a to ona nevie a keď odmietnem aj keď pekne nie ďakujem neprosím si,alebo nerobte si starosti niesom hladná on mi vyčíta že u nich nič nejem nechcem ochutnať kolač čo upiekla porovnať jej varenie viac menej s tým mojim.Môj priateľ tiež teraz schudol a ja som mu dala ultymátum že kým odídem tak musí pribrať min.5 kg,som podrazák ale neznesiem pociť že niekto povie že shudol,alebo niekto pochváli toho druhého že pochudol a mne nič cíim sa tučná ako prasa,tak preto,nedokážem zniesť že pri jeho výške 192 môže ešte schudnúť páči sa mi jeho bruško ale to len kôli vypočítavosti som mrcha viem ale nijako to neovplivním
Moje ségri to vzdali ale nepodporujú ma v tom jem čo najviac potajomky a povečeroch a potom smer záchod,ak ma náhodou pristihnú snažím sa to skovať,ale ony niesú blbé a ani naši,ale nechajú ma lebo aj keby sedeli pri mne hod. potom pôjdu spať a ja aj tak idem na WC,a spánok spým hod. a ďalšie tri som hore potom hod. a potom som hore kým nejdem buď do školy alebo roboty,ale keď mám akademický tak podlieham bulímií častejšie a častejšie nevládzem...už fakt nevládzem

ich

ty nechces byt zdrava?
Prestan vymyslat...vies aka je to prilezitost na naucenie spravnych stravovacich navykov...ak by si unho byvala...
Takto sa nikdy nedostanes s toho zacarovaneho kruhu...ak odydes a este aj v nadeji ze sa ti upevni anorexia namiesto bulimie...tak sa sama v tom kruhu zacaruvavas.....slub mi ze este predtym ako odydes nad tym aspon troska porozmyslas...
moj priatel zabuda jedavat....a pri nom som strasne schudla...to som uz ale vyzerala naozaj velmi anorekticky...to mi za tie pohlady nestoji...
potom ma zacala vykrmovat sestra a ja som zas vracala a pribrala...

elka

ich
ten môj chcel tiež aby som sa nasťahovala hneď po maturite,no on to nechápe,aj jeho mama keď som tam jediné čo odomňa chce je len to aby som jedla normálne mi lezie na nervy a pritom ju mám rada aj jeho ocina,ale keby vedeli že mi je zle len keď vypijem kávu tak by to nerobila,preto som sa rozhodla odísť od 2 júna nastupujem v čechách do práce už som podpísala všetky papier a aj sme sa odfotili na preukazy takže je to už na 99% a môj drahý?no čo už hádam vydrží,no echcem mu hovoriť prečo hl.idem preč,to že kôli zárobku si myslia všetci,on ešte vie že nechcem byť doma ,ale keby vedel že hl.kôli bulímií a anorexii tak ma nepustí.Je to kôli našim bo už som im tak strašne psychicky ublížila že ich už nechcem trápiť takže som šťastná,dúfam že to tam vydrží a neskolabujem a trochu sa mi to aspoň viac otočí na anorexiu bo bulímia ma nebaví

ich

cav Elka
no to mi je teda....ja som na tom podobne
Mam akademicky a nedokazem sa ani ucit....dnes som vracala len raz...vcera asi 5...tiez toho moc nenaspim...
a ani sa mi neda ucit......
A idem byvat k priatelovi, kt. to tiez nevie.....
A len dufam ze ani nebude........
Vie ze berem antidepresiva a ze niesom v poriadku ale o mojej bulimi nevie...
drzim ti palce dievca....keby som si tak mohla zobrat vsetky ppp na svete aby boli vsetci co maju tieto problemy zdravi....a ja aj tak neverim vo vyliecenie...

elka

amina
ahoj ja som začala pred dvoma rokmi s anorexiou potom po roku,teda už teraz po roku som prišla na to že som bulimička s anorektičkou v kope,ťažko sa mi z toho dostáva,nemám sa s kým o tom porozprávať lebo sa za to hanbím,najhoršie je že maturujem a nedokážem sa na nič sústerdiť.Moja mama jeden čas nútila jesť,ale keď postupne zistila že to vyvrátim tak ma nechala nech radšej nejem.strťašne moc som ju sklamala a mrzí ma to,ale má vlastné problémy so sebou tekže ma necháva tak kým asi nezmaturujem.A potom.....dokážem nejesť dlho,a som šťastná,ale keď začnem jesť tak grcám ako nenormálna,čo zjem to ide von niekedy jem naschvál aby som šla na záchod až sa prepchávam,nespávam,normálne spím asi tak dve aj pol hodiny v kuse inak sa stále budím a myslím na to čo a ako zjem aby to šlo ľahšie von.Stále niečo musím robiť aby som na to nemyslela všetci mi tvrdia že som vorkoholik,ale keby vedeli pravý dôvod tak by ma ľutovali ako nejakého alkoholika.Myslím že tieto pocity pozná každá čo to prežíva.Ja chcem s tým konečne prosím skončiť,nejde mi to.Môj priateľ dúfam nič netuší,ale neviem,chce aby sme bývali spolu ale ja sa bojím hlavne samej seba a moja mama ani nevravím neviem čo ďalej uvidíme možno skončím niekde na psychiatrii,tam by bolo lepšie ako doma.A moja váha?vyše mesiaca som sa na ňu nepostavila bo sa bojím,váhu viem len podľa veci či som pribrala alebo nie,ak je mi niečo obtiahnuté spánom bohom a o tri dni je to volné:-((((( som blbá,divná,hrozná chudera,ale neviem si pomôcť

jaja

1. negativní vztah k sobě, k jídlu |||||||||||||||||||||||||||||| 96%
2. mentální anorexie |||||||||||||||||||||||| 78%
3. bulimie |||||||||||||||||||||||| 75%
4. záchvatovité přejídání |||||||||||||||||||||||| 71%
5. deprese ||||||||||||||||||||||||||| 86%
6. perfekcionismus ||||||||||||||||||||||||||||||||| 100%
7. nedostatek informací ||||||||||||||||||||| 60%
upss :(( to az take zle..:(

bezradna :(

Myslim si že som tučna,vaha je dost vysoka,a brucho a zadok mi dost ale dost visia.Mam 17rok. 169cm 55,5kg
MôJ PPP--test

1. negativní vztah k sobě, k jídlu ||||||||||||||||||||| 64%
2. mentální anorexie |||||||||||||||||||||||| 71%
3. bulimie ||||||||| 25%
4. záchvatovité přejídání |||||| 14%
5. deprese ||||||||| 22%
6. perfekcionismus ||||||||||||||||||||||||||| 83%
7. nedostatek informací ||| 0%

wazalka

1. negativní vztah k sobě, k jídlu ||||||||| 28%
2. mentální anorexie |||||||||||||||||| 50%
3. bulimie |||||| 12%
4. záchvatovité přejídání ||||||||| 28%
5. deprese ||| 4%
6. perfekcionismus |||||||||||| 33%

Myslim, ze psychicky nenisom celkom OK... inac mam 16 rokov, vyska 166 a vaha 56 kg :-)) som sportovkyna

ich

1. negativní vztah k sobě, k jídlu |||||||||||||||||||||||| 75%
2. mentální anorexie |||||||||||||||||||||||| 71%
3. bulimie |||||||||||||||||||||||| 75%
4. záchvatovité přejídání ||||||||||||||||||||||||||||||||| 100%
5. deprese |||||||||||||||||||||||| 72%
6. perfekcionismus |||||| 16%

amina

Nemám skúsenosti s písaním na podobné stránky, ale rada by som sa podelila a poradila s niekým, kto sa v tom vyzná, najradšej s odborníkom, alebo s osôbkou, ktorá si myslí, že je už "za vodou". Ja som mala bulímiu intenzívne 10 rokov. teraz som v pohode, až na moje bežné vnímanie situácie - t.j. asi 3 roky. Občas to u mňa prepukne a je skutočne ťažké sa ovládať. I keď som sa to už naučila, ale manžel mi vždy vyčíta, že.... a som potom nešťastná. Ako dnes. Musím to prekonať a rada by som si písala s niekým, kto možno dá tip ako to prekonávať, aj keď možno už všetky tipy mám odskúšané. Proste nemám s kým o tom pokecať.