Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
tak som si to spravila aj ja
Profil rizik
1. negativní vztah k sobě, k jídlu 7%
2. mentální anorexie 28%
3. bulimie 0%
4. záchvatovité přejídání 0%
5. deprese 9%
6. perfekcionismus 50%
7. nedostatek informací 10%
mam 24 rokov, 174 cm a 56 kg
že nie som až taká anorektička, ked mi to vyšlo len na 64% a ani bohvieaká bulimička len 50%.tak nech ma z toho krivo neobviňujú.
a tak.. ja si myslim, ze to bol len taky trapny podryv od pusate... kedze ona tam ma 20 % neinformovanost .. ved si tu predsa len nomalne pridala svoje vysledky tak ako ona .. s cim si teda chcela machrovat ty pusate, ked si tu dala svoje vysledky, hmm?
pusate :
machrovat s tym ze som imformovana? . to ma ani nenapadlo :( .mrzi ma ze si to myslis .. ja som len chcela vedet co si myslite ked som tam mala ze 100% anorexia ..to ma zarazilo .Urcite nie ,,machrovat" tak sorry ak to nejako blbo vyznelo
a tak, machruješ aká si ,,informovaná,,
vysledok testu :
negativny vztah k sebe, k jedlu 82%
mentalna anorexia 100%
bulimia 50%
zachvaty prejedania sa 14%
depresie 13%
perfekcionizmus 66%
nedostatok informacii 0%
co si o tom myslite? teda ked sa mozem spytat
170/51
myslím, že by ti stačilo schudnúť takých 7-8kg na tých 55kg a skús to zdravou pravidelnou stravou v malých porciách..isto nie žiadne vracanie ani hladovky-spomaluje to metabolizmus a vede k jojo-efektu. a neboj sa, z behania pri diétach nohy nehrubnú-to iba športovcom s nadmerným kalorickým prímom...
TFUJ-meriam 164cm a vazim 62kg
oh, bože tak vracať isto nie,to nepomáha,skôr škodí.kolko vážiš a meráš,či si fakt taká tlstá,jak si myslíš?