Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
Baby, ak chcete vediet nie len BMI, ale aj odporucanu vahu pre vasu vysku a vek, skuste tento BMI: www.idealni.cz
ssia tvoja vaha je super.... pises ze mas vacsi zadok a male prsia...tak pocuvaj - ja pred tym nez som schudla som mala velky zadok a stehna a male prsia....zadok sa mi zmensil o minimum a pria nemam ZIADNE....
myslis ze je to dobre miesto forum "anorexie a bulimie" kde sa ma riesit ako schudnut?
ahojte, ja mam dost blbu postavu, vacsi zadok a stehna,oproti tomu male prsia... ale snazim sa to aspon ciastocne vyrovnat.
mate niekto podobnu postavu? ako mam cvicit? co nemam resp. co mam jest? a este ze kolko by som mala schudnut?(mam 158cm a 50kg)myslite ze by stacilo take 4kg? poradte pls.
poruchy prijmu potravy... az zavidim, ze su este ludia, ktori ani len nevedia, co tato skratka znamena
ppp,račej nesci vedeť je to najvačšá hovadina jakú poznám.a je to téma celého tohto divného fora,to si môžeš domysleť.
Co je "PPP"???