Váha + výška

aďka h.

Ahojte všetci,chcem vás poprosiť o pomoc,mám problémy so štítnou žľazou-znížená funkcia,neskutočne som vďaka tomu za krátky čas pribrala a chcem schudnúť,necítim sa dobre a hlavne sa mi nepáči to ako mám problém niečo pekné na seba kúpiť,mám veľkosť 42.Ďakujem za rady!Pa

wazalka

ssia tvoja vaha je super.... pises ze mas vacsi zadok a male prsia...tak pocuvaj - ja pred tym nez som schudla som mala velky zadok a stehna a male prsia....zadok sa mi zmensil o minimum a pria nemam ZIADNE....

ssia

mas pravdu, asi sa to tu celkom nehodi, ja som len chcela ze ked nemam ppp, ze ako by som mohla schudnut aby som to znova nemala, chapes? ze nieco take, aby ma to nestiahlo spät.

ssia

ahojte, ja mam dost blbu postavu, vacsi zadok a stehna,oproti tomu male prsia... ale snazim sa to aspon ciastocne vyrovnat.
mate niekto podobnu postavu? ako mam cvicit? co nemam resp. co mam jest? a este ze kolko by som mala schudnut?(mam 158cm a 50kg)myslite ze by stacilo take 4kg? poradte pls.

klewa

ppp,račej nesci vedeť je to najvačšá hovadina jakú poznám.a je to téma celého tohto divného fora,to si môžeš domysleť.