Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
mam 14 rokov ...no meriam 160cm a 40kg ..myslite ze je to anorexia??alebo ze to vyzera na anorexiu?
1. negativní vztah k sobě, k jídlu ||||||||||||||||||||| 64%
2. mentální anorexie ||||||||| 21%
3. bulimie |||||||||||||||||| 50%
4. záchvatovité přejídání ||||||||| 28%
5. deprese |||||||||||| 31%
6. perfekcionismus |||||||||||||||||||||||||||||| 91%
7. nedostatek informací |||||| 10%
co si o tom myslite? ta bulimia ma zarazila. je fakt, ze niekedy mam pocit, ze to radsej vygrcam, ale asi len tak 1krat za tyzden. a v zivote som negrcala naschval. neviem to.
Ja mam 16 rokov, vysku 165 cm a vahu 54-57 kg, podla rocneho obdobia :-) Som ten typ co sa mu lahko pribera a lahko zhadzuje, no pri tejto vahe sa citim uplne najlepsie :-)
twisterka58 nemas anorexiu? to sa mi nejako nezda... ale je tu aj ta moznost, ze si chuda od prirody a proste sa ti neda pribrat.
ked si to porovnam so mnou :15rokov, 160cm, 50kg. a myslim si ze som tucna ale nie zas az tak velmi.
mam 21 rokov 170 cm a 48 kg anorexiu som nikdy nemala a sice by som chcela pribrat ale nemyslim si ze budem mat anorexiu ani stravujem sa zdravo vela sportujem
vek 32, vyska 175cm, vaha 98kg. manzel ma miluje, odmieta predstavu, aby som schudla.
vek 17
váha 52
výška 176 cm
jem zdravo a vela sportujem..ale aj tak sa obcas neudrzim a zjem co pride pod ruku:D
171 - 56-60kg, podla tyzdna:D:DD:
1. negativní vztah k sobě, k jídlu |||||||||||||||||||||||| 75%
2. mentální anorexie ||||| 14%
3. bulimie |||| 15%
4. záchvatovité přejídání |||||||||||||||||||||||||| 86%
5. deprese ||||||||||||||||||||| 80%
6. perfekcionismus ||||||||||||||||||||||||||||| 90%
7. nedostatek informací 0%
21 rokov
173cm
50 kil dlhé roky (teraz po salmonele 47)
je vsetko co mi chuti a neviem pribrat