Ahojte. Chcel by som poprosiť o radu. Mám taký problém: Už je to takmer pol roka čo občas po vyprázdnení vidím na stolici trochu krvi respektíve na toaletnom papieri. Deje sa tak vždy pokiaľ mam hnačku - riedku stolicu, prípadne keď po vyprázdnení hustej stolice ešte trocha tlačím. Myslel som s, že to po čase prejde ale zatiaľ sa tak neudialo. Bolesti nemám žiadne. Niekedy to nie je vôbec vidieť... pri hustej stolici.. môže to byť ovplyvnené aj stravou.. Čo sa týka pocitu análneho otvoru mám niekedy dojem akoby som tam ešte niečo mal.. niečo veľmi maličké.. niekedy to zasa ani nie je cítiť.. nevylučujem, že môhlo dôjsť k vnútornému poškodeniu... mal som tam raz tenký predmet o veľkosti cca 19cm.. mladícka nerozvážnosť.. a teraz musím na svoje chyby pykať, lekárovi sa strašne bojím ísť.. čo mám robiť? je nejaká šanca, že sa to dá vyliečiť nejakými liekmi alebo čajmi? niekto mi spomínal, že je vhodné použiť čaj z dubovej kôry... ale neskúšal som to... Ak mi viete prosím poradiť budem vďačný... Prosím píšte mi len seriózne, viem že to príde niektorým smiešne, ale raz sa môže stať nejaký problém aj iným...
Problém s krvou v stolici
ak mas ciernu stolicu je to vnutoŕne krvacanie.ak cerstva krv,bud hemeroidy,alebo nejaka trhlinka,urcite trba ist ak nie na kolonoskopiu aspon na rektoskopiu,rtg a vyter nevyriesi nic
Okamžite choj k lekárovi!!!!!!!!!
ked ma pravidelnu krv v stolici pravdepodobne rakovina hrubeho creva hlavne u starsich panov
nechcem strasit ale raz som v casopise citala pribeh o takom asi po 40 panovi co mal taky isty problem a bal sa ist k lekarovi a nakoniec sa nato odhodlal a zistili mu ze ma rakovinu konecnika ale prislo sa nato uz neskoro a potom lutoval ze nesiel skor. takze cim skor k lekarovi:
sedmokraska nechcem strasit ale to moze byt aj rakovina..a este aj ked to ma ocino- takito starsi, hlavne pani, su najrizikovejsia skupina.a pri takychto problemoch by mal ist clovek hned k doktorovi, lebo zo zaciatku sa da este predist aj tomu najhorisemu..ale z pokrocileho stadia sa tazko dostava
Dobry den ja by som sa chcela spytat ohladom tej krvy v stolici!Ide o mojho ocina vzdy ked ide na velku potrebu tak ma krv v stolici,niekedy ho len tak rozboli brucho a ide na wc pricom z neho vyjde len krv!Strasne sa boji ist k lekarovi a ja sa o neho strasne bojim a teda neviem co si mam o tom mysliet!Prosim vas pomozte my lebo naozaj nevieme o co ide!
musis ist obvodnej ta ta posle chirurgovi chirurg ti strci prsty do konecniku zisti ci mas vonkajsie alebo vnutorne hemeroidy spyta sa ta ci mas niekoho z rodiny co ma podobne problemy ako napr z hrubym crevom ked to budu vnutorne predpise ti detralex ktory to stiahne ked vonkajsie ta dubova kora je dobra nato a samozrejme dieta suchare a vela cerealii aspon umna to tak bolo
mne sa krv objavuje hlavne po feferonkach alebo inych pikantných jedlach,ak prestanem aj krv prestane.
Dobry den chcela by som vas poprosit o radu.Kamaratka mi hovorila ze jej dcerka ma krv v stolici a ze doktori jej povedali ze to nic nieje.Mala ma priblizne pol roka.V moci ani v krvi jej nic nenasli.Tak neviem co sa snou deje.Prosim pomozte.Dakujem