Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém s krvou v stolici

Príspevok v téme: Problém s krvou v stolici
pripad

Ahojte. Chcel by som poprosiť o radu. Mám taký problém: Už je to takmer pol roka čo občas po vyprázdnení vidím na stolici trochu krvi respektíve na toaletnom papieri. Deje sa tak vždy pokiaľ mam hnačku - riedku stolicu, prípadne keď po vyprázdnení hustej stolice ešte trocha tlačím. Myslel som s, že to po čase prejde ale zatiaľ sa tak neudialo. Bolesti nemám žiadne. Niekedy to nie je vôbec vidieť... pri hustej stolici.. môže to byť ovplyvnené aj stravou.. Čo sa týka pocitu análneho otvoru mám niekedy dojem akoby som tam ešte niečo mal.. niečo veľmi maličké.. niekedy to zasa ani nie je cítiť.. nevylučujem, že môhlo dôjsť k vnútornému poškodeniu... mal som tam raz tenký predmet o veľkosti cca 19cm.. mladícka nerozvážnosť.. a teraz musím na svoje chyby pykať, lekárovi sa strašne bojím ísť.. čo mám robiť? je nejaká šanca, že sa to dá vyliečiť nejakými liekmi alebo čajmi? niekto mi spomínal, že je vhodné použiť čaj z dubovej kôry... ale neskúšal som to... Ak mi viete prosím poradiť budem vďačný... Prosím píšte mi len seriózne, viem že to príde niektorým smiešne, ale raz sa môže stať nejaký problém aj iným...

znovu

noo asi pojem ale som chcel vedeit radu nejake odbornika na tejto stranke ja uz neviem bolesti nemam iba zriedka a to len take male obcas ta krv v stolici neviem co to znamena ja som taka sprosta povhaa ,ze ja sa nad vsetkym len trapim jak idiot .. ci to nieje preto .. odpvedaju tu aj dokotry na otazky ?ale inac dakujem za snahu

re

no pred rokom som bol na vysetrenie endooskopia nezisitli nic krv mam cistu a aj stolicu v poriadku a krv sa mi objavuje len pri strese ale teraz v dost velkom mnozstve bola :(

pomoc prosim

preco tu neodpovie niekto prosim vas znova som mal krv v stolici maturujem mam dost velky stre moze to byt preto ????? prosim !

*?

Prosim o radu uz vise roka a pol mam problem z krvou v stolici hned som siel k lekarovi ten ma poslal na chirurgiu tam nezistili nic tak som siel na Endoskopicek vysetrenie tam nezistili nic tak mi odobrali vzorku krvi a stolice vsetko blo dobre nanic niesom alergicky tak proste to skoncilo tak ,ze uz som neabsolvoval ziadne vysetrenie ani nic uzavreli to tim asi ,ze mam stres co moze byt aj pravda kopacky od priatelky a podobne veci pre ktore ma dost zozieraju .Dlhsi dobu som nemal krv v stolici potom znova a aj zabudol som aj hlien to nejaky cas som nemal potom to prislo znova iba obcas bud na zaciatku vykonavania potreby albo po iba trocha krvy a hlienu vecinov malo ale stalo sa mi ,ze papier bol uz aj viac nez len troska od krvy da sa povedat ,ze dost a navyse taka nie velmi silna bolest v lavej strane podrbuska ale to tiez len zriadka inac bolesti enmam vobec citim sa zdravo mam len 19 rokov som muz a uz vazne neviem co mi je mozno vazne len tak psychyka ,ze sa trapim koli par veciam neviem prosim o radu dakujem ...

klamina

Chcem prispiet svojim pripadom (mam 24rokov), tyzden som mala krv v stolici, a nielen, tiekla mi aj pocas vyprazdnovania, bola na mise a voda v nej bola cervena, bala som sa ist k doktorovi, nechala som to tak, prestalo to. O mesiac sa to zopakovalo a uz som sla k doktorke, ta ma poslala na chirurgiu, tak som sla a zistili mi, ze mam trhlinku na konecniku (nastastie nic vazne), dala mi masticku, ktora ja volne predatelna - Mastu S, plus mi kazala robit si vlazny kupel - vlaznu vodu do lavora + odvar z repika alebo z dubovej kory a trosku si v tom treba posediet. Tak dufam, ze mi to pomoze. Treba sa len odhodlat a ist k doktorovi !!! uvedomte si, ze na tej chirurgii denne vidia aspon 10 zadkov ...

klamina

Chcem prispiet svojim pripadom (mam 24rokov), tyzden som mala krv v stolici, a nielen, tiekla mi aj pocas vyprazdnovania, bola na mise a voda v nej bola cervena, bala som sa ist k doktorovi, nechala som to tak, prestalo to. O mesiac sa to zopakovalo a uz som sla k doktorke, ta ma poslala na chirurgiu, tak som sla a zistili mi, ze mam trhlinku na konecniku (nastastie nic vazne), dala mi masticku, ktora ja volne predatelna - Mastu S, plus mi kazala robit si vlazny kupel - vlaznu vodu do lavora + odvar z repika alebo z dubovej kory a trosku si v tom treba posediet. Tak dufam, ze mi to pomoze. Treba sa len odhodlat a ist k doktorovi !!! uvedomte si, ze na tej chirurgii denne vidia aspon 10 zadkov ...