Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.
VZTAH=PENIAZE
No vsetko je o komunikacii Marko....a asi ta tvoja potrebuje dobreho psychologa.....mozno sama nevie co rozprava.Tak si to s nou este vydiskutuj ked mas na to nervy a spytaj sa o aku pomoc islo?...a daj nam vediet
ahojte,snazim sa zabudnut,ale daako sa mi to nedari. Dnes mi napisala smsku,ze nikdy mi nezabudne,ze ked ma poziadala o pomoc tak som jej nepomohol. Vobec to tak neni,neziadala ma o pomoc,ale o peniaze aby si mohla viac dopriat. Ked potrebovala pomoct tak som jej pomahal,ale toto nepovazujem za pomoc,ale ako vydieranie. Bud mi to das,alebo pojdem za druhym co mi to da. Dava za vinu mne ze sme sa rozisli,lebo som jej nedal to co chcela. Preco si nechce uvedomit urcite veci a to,ze jej spravanie nie je normalne. Kedy si to uvedomi?? Neviem ci som ja debil,alebo ona. Dost tazko sa s tym vyrovnavam,lebo ju napriek tomu vsetkemu stale milujem. Prepacte,ze vas tym stle zatazujem,ale je mi trochu lepsie ked sa mam s kym podelit o to co ma veeelmi trapi. Moji najblizsi mi uz daaavno hovorili aby som ju nehal,ale ja som si nedal povedat.
MARKO, zena by mala lubit teba a nie tvoje peniaze! (tie casto narobia viac skody, ako osohu) ..ked ta bez vahania opustila, po tom, ako si jej povedal,ze jej nebudes davat peniaze, predpokladam, ze nelubila teba, ale tvoju penazenku. su ine oooovela hosnotnejsie veci v zivote ako peniaze. zabudni na pipenku, ktora chcela byt tebou vydrziavana a chod s ocami otvorenymi. mozno sa aj niekde v tvojej blizkosti nachadza zena, s kt by si mohol byt stastny, tak si ju nenechaj ujst. samozrejme nehladaj za kazdu cenu, nechaj tomu volny priebeh, co ma prist, pride...co sa tyka toho, ze nedokazes byt sam, to uplne chapem, ja som taka tiez bola po rozchode s mojim priatelom, ale po asi dvoch mesiacoch ma to preslo,a to uplne, uz nepotrebujem, ani jeho objatia. som sama, samostatna uz vyse pol roka, a je to fajn :) konecne som si nasla cas na svoje zaujmy a kamaratov a uz mam aj iny pohlad na partnerstvo. nie je to len o objimani sa a bytim s tym clovekom. je zle privelmi sa naviazat na partnera. treba si zachovat seba, nie sa drzat partnerky za suknu/partnera za gate. TAK JE! drz sa Marko a vyuzi ten cas, kym si sam. zivot ma caro aj bez partnera (samozrejme na isty cas, tiez nechcem ostat cely zivot sama)...
Marko, to je potom ina formulacia : byt zvyknuty na spolocnost. Ty si to predtym nazval, ze neveis byt sam. A to je rozdiel. Ano, viem o com hovoris, ja som dez leto 2 mesiace zila s jednym chlapikom tym sposobom, ze kazdy vecer u mna spal...dva mesiace....tiez som si na to rychlo zvykla....a ked som sa s nim rozisla, mala som s tym problem, ze ma uz nikto neobjimal....
ahoj kamoska,nie si vadna. Vies,ja som bol zviknuty na urcity stres,stale som musel niekde behat,nieco riesit,venovat sa vela veciam....Nie som zrovna najvzornejsi syn,ale ked nieco v zivote chces mat tak sa musis velmi snazit aby si to dosiahla. Kamoska neviem preco,ale ja nepotrebujem vela spat,staci mi ked mozem objat frajeru,porozpravat sa ....a fungujem dalej. Stala sa ucita vec a ten stres mi chyba,zrazu mam viacej volneho casu,chodim do roboty vsetok volny cas som doteraz venoval malemu a frajerke. Nie som zviknuty byt som. A to nie je tym,ze nie som vyzrety.
PEACE,pekne si to napisal. hlavne ma tam zaujalo ze laska nepozna strach,,uvazujem ci je to naozaj pravda,,kazda laska ma v sebe trochu neistoty nie?
chepam ze su ludia ktori nemozu byt dlho sami.ale ked clovek chce zmenu musi chylu byt sam.inak zmena nebude. ja si skor myslim ze pre jedno kviti slnko nesviti..a to je pripad marka.Mozno s tymi peniazmi mysli na spolocnu buducnost a nie len na svoje saty a kozmetiku.Mozno na zariadneie spolocneho bytu? co? v tom pripade do chapem.Ale na osobnu spotrebu by mal mat kazdy svoje prachy.len toto ti prachy ta na tom vztahu stvu?