ahojte prosim vas o radu,lebo uz sama neviem co mam robit.moj priatel..(sme spolu 4 mesiace),ma velmi zvlastne spravanie.hned na zaciatku nasho vztahu mi zo ziarlivosti nadaval,spraval sa agresivne...a to sme spolu este skoro ani nezacali..nechapala som..prosil o odpustenie-odpustila som no nezabudla..o nejaky cas sa to zopakovalo zasa no bolo to este horsie a boli tam vycitky kolko som ho stala penazi,co vsetko pre mna urobil atd...nejako som sa cez to preniesla lebo slubil,ze sa to uz nestane..momentalne je to asi v takom stadiu,ze je ,,normalny,,ale moje city sa k nemu velmi zmenili..neviem sa s nim milovat,tazko mi je ked ma obijme..i ked si stale vravim..ze sa asi zmenil..no ja sa cez to neviem preniest...velmi mi ublizil..a to hned na zaciatku...neviem co mam robit..rozpravala som sa s nim o tom ze moje city k nemu ochladli tak to nejak chape,ale myslim,ze len tak na hodinu..potom za mnou chodi a bozkava ma ako keby sa nic nestalo.a jeho najcastejsia veta je,,uz to trva velmi dlho,,mam na mysli to,ze ma to este nepresllo a stale to je vo mne...ja neviem ci to ma takto zmysel..a moje vnutro mi vravi,ze sa nezmenil..
zmeni sa?
no okey, mas 25 rokov, nic sa nedeje.
A mas tam nejake kamosky, tak to skus cez ne. Ak nie, a chces zostat v UK, odloz este rozhovor a potichu si najdi babysitting, najlepsie aj z byvanim. A ked budes nieco mat, tak mu to povedz vecer pred odchodom. nemoze od teba nic vymahat, nema nic na papieri.
ja som v Toronte.
hmm no je to tak,ze on ma zavolal do uk ze bude vsetko fajn,ze pokial si najdem robotu tak mi pomoze..ze je to normnalne..ja som nechala pracu a sla za nim..a takto to dopadlo...
Ak spolu sharujete byt, tak pri tom rozhovore, riesit aj byvanie..len vzdy si to zaisti tak, aby si hocikedy mala ku komu ist, teda aj v tomto pripade.
takze riesit byvanie. Tu ti moc nepoviem, co asi dalej. predpokladam, ze asi plati byt, ked ti vyhadzoval peniaze na oci. Ak ano , uz iba jedno, ist na cas byvat ku nejakej kamoske a popritom si nieco hladat. jednoducho sa osamostatnit. Ale akonahle mu to povies, bolo by naj, keby si sa do toho bytu nevracala. predpokladam, ze on bol vzdy, co riesil spolocne problemy , takze teraz je to o to tazsie, musis sa pozbierat. kde si? Ang. ?
hmm mi byvame spolu..nie sme na slovensku..takze o to je to tazsie...
nedalo mi to, vratila som sa este k PC. Som za morom, este nemam noc.
predsa by bola dobra ta restauracia, ale potom rozmyslaj ako z nej odist. najlepsie by bolo sa dohodnut s nejakou kamoskou, ktora by bola ochotna po teba prist na nejake prezvonenie, aby si s nim nemusela odist, zase len vy dvaja.
Kluce. neviem ako byvate. Ale ak mas nejake veci u neho, zobrat to skor, aby si sa tam nemusela vratit.
ak ma on kluce od teba, pytaj naspat. Ale necakaj, ze ti ich da. Mozno by bolo dobre pre istotu skor vymenit zamok.
tieto opatrenia su dobre nato, aby si sa s nim nestretla osobne ason 2 tyzdne, aj ked sa tomu asi neda vyhnut uplne.
Budes mat co robit sama so sebou a nie este riesit jeho prosby, naliehania .
Ak sa pre tento krok rozhodnes, treba rozmyslat aj o takychto veciach. Ide o to , aby si chranila sama seba. Uz si si dost vytrpela, teraz je rad na tebe ako si to zorganizujes,
On ta ma rad, ale jeho laska je chora.
skus potom napisat ako to dopadlo
cakaj tazke reakcie,, ospravedlnovanie, mozno plac...a pod.
Mozno by si mu to mala povedat niekde v restauracii a pod. aby sa musel kontrolovat,ako sa bude spravat. Budes to mat ti jednoduchsie a pojde ti rychlejsie. Tam si zrejme odpusti nejake kricanie, hlasite reagovanie a pod. {ty vies najlepsie, ako bude reagovat} Urcite by som mu to nepovedala medzi 4 ocami. mozno to nie je dobra rada pre teba, ale ja by som to riesila niekde na verejnosti
vdaka za radu...dobru noc
hmm ani mi nemas co zavidiet.musim sa s nim normalne porozpravat..proste mu poviem ze ho nelubim..a ze moje city sa k nemu uz nezmenia.mal by si byt vedomi toho ako mi ublizil...a nie malo