zmeni sa?

Príspevok v téme: zmeni sa?
nula

ahojte prosim vas o radu,lebo uz sama neviem co mam robit.moj priatel..(sme spolu 4 mesiace),ma velmi zvlastne spravanie.hned na zaciatku nasho vztahu mi zo ziarlivosti nadaval,spraval sa agresivne...a to sme spolu este skoro ani nezacali..nechapala som..prosil o odpustenie-odpustila som no nezabudla..o nejaky cas sa to zopakovalo zasa no bolo to este horsie a boli tam vycitky kolko som ho stala penazi,co vsetko pre mna urobil atd...nejako som sa cez to preniesla lebo slubil,ze sa to uz nestane..momentalne je to asi v takom stadiu,ze je ,,normalny,,ale moje city sa k nemu velmi zmenili..neviem sa s nim milovat,tazko mi je ked ma obijme..i ked si stale vravim..ze sa asi zmenil..no ja sa cez to neviem preniest...velmi mi ublizil..a to hned na zaciatku...neviem co mam robit..rozpravala som sa s nim o tom ze moje city k nemu ochladli tak to nejak chape,ale myslim,ze len tak na hodinu..potom za mnou chodi a bozkava ma ako keby sa nic nestalo.a jeho najcastejsia veta je,,uz to trva velmi dlho,,mam na mysli to,ze ma to este nepresllo a stale to je vo mne...ja neviem ci to ma takto zmysel..a moje vnutro mi vravi,ze sa nezmenil..

sebecka

tento rozhovor je tiez sposob, ako si to vsetko skalkulujes,
Teraz uz len nejaky sposob ako to ukoncit, inteligentne, bez nejakej velkej ujmy,. je prec, mas cas, poznas ho..a skus si rozobrat nejake sposoby ako to rozdelis. Ber do uvahy jeho povahu, jeho predvidatelne a nepredvid. reakcie...a pod. No nezavidim ti to. Asi tolko...

nula

no asi tak nejako...mne niekedy pripada,ze keby mohol,tak mi prikaze byt len v byte nikde nevychadzat,nerozpravat sa s nikym..ziarli este aj na jeho kamarata s ktorym sa vidim asi raz za dva tyzdne...booze nejde to dalej takto..

sebecka

a je dobre, ze si osobnost (to znamena, ze mas svoj nazor na vec a nie si manipulovatelna}
Uz len treba sa odputat. Chce to psychicky ochladnut, udputat sa citovo od problemu.. a DIVAJ sa na to ako tretia osoba, ako pozorovatel. nepripusti si rozcitlivenie a pod. STVRDNI. mne sa to samozrejme lahko povie, ale sama som zazila v zivote tazku skusenost. Otriasla som sa a je dobre. Len sa netreba lutovat, ze si chudacik a pod. ALE postavit sa k problemu pre vlastny zaujem.

nula

no clovek sa casom prisposobi..ale ja nie..neviem to a nechcem to...predtym sme boli rok kamarati..bol uplne iny..spraval sa inak..mna najviac na tom boli asi to,ze som mu verila naozaj na 100%..ani neviem preco..ale verila som mu ako nikomu inemu..co uz..zivot ide dalej,ja mam zasa nejake ponaucenie do zivota..)))

sebecka

je dolezite , ze si to vies vysvetlit a ze si nato aj sama prisla, ze ta manipuluje a ze sa mu to uspesne dari.. ze si zacala pouzivat jeho komandovanie vo1. osobe a ze si si to uz prisvojila. Dobre , ze mas 25, si vyzreta zena, skus to fakt riesit s chladnou hlavou. keby si mala 18, tak asi pocestujem za tebou.:-)

nula

inak presne som nad tym uvazovala minule...neviem si ho predstavit ako muza po mojom boku neskor...ked ja nad nim rozmyslam stale...uz mi z toho sibe..lebo sa na nic neviem sustredit..a na sebe som spozorovala,ze sa ho pytam take veci...co by som sa nikdy nepytala (mozem ist tam,pridem v tedy..)no proste hrozne..nechcemtak zit..trapim sa a nie som stastna...
Vdaka za radu..)))

sebecka

nic na sebe nemen a necakaj, ze sa zmeni. Ja viem, ze sa neda predpokladat, ze z kazdeho vztahu je manzelstvo. Ale otazka "BOL by dobry manzel a DETOM otec? a skus si normalne nezaujato ako nejaka tretia osoba odpovedat. A myslim, ze tvoja odpoved je jasna. Ak si odpovies, ze nie, tak aj ten tvoj partner, nech to uz myslis s vazne alebo nevazne ti nestoji za vudanu energiu

nula

no ked mi vycital naposledy tie peniaze tak sa spraval velmi agresivne..no neurobil nic..ale myslim,ze ho to stale vela namahy...momentalne je tyzden prec..budem mat cas rozmyslat..ked ja citim,ze to nie je ono...a neviem to v sebe ani zmenit...

sebecka

sama si psotupne vybavujes rozne situacie. Fakt to ukonci. Cim to bude dlhsie, tym sa budes trapit ale rob to trochu z rozumom, ty vies aky je. Pocitaj s tym, ze ked mu to povies naraz, moze sa dostat do nepricetnosti. Mozno to prehanam...

nula

no ja si niekedy aj pripadam uz ako blazon...pred dvomi tyzdnami mi dve noci nedal spat..stael hucal,vycital nikdy som to nezazila pred tym,i ked som mala 2 vazne vztahy pred nim...