ahojte prosim vas o radu,lebo uz sama neviem co mam robit.moj priatel..(sme spolu 4 mesiace),ma velmi zvlastne spravanie.hned na zaciatku nasho vztahu mi zo ziarlivosti nadaval,spraval sa agresivne...a to sme spolu este skoro ani nezacali..nechapala som..prosil o odpustenie-odpustila som no nezabudla..o nejaky cas sa to zopakovalo zasa no bolo to este horsie a boli tam vycitky kolko som ho stala penazi,co vsetko pre mna urobil atd...nejako som sa cez to preniesla lebo slubil,ze sa to uz nestane..momentalne je to asi v takom stadiu,ze je ,,normalny,,ale moje city sa k nemu velmi zmenili..neviem sa s nim milovat,tazko mi je ked ma obijme..i ked si stale vravim..ze sa asi zmenil..no ja sa cez to neviem preniest...velmi mi ublizil..a to hned na zaciatku...neviem co mam robit..rozpravala som sa s nim o tom ze moje city k nemu ochladli tak to nejak chape,ale myslim,ze len tak na hodinu..potom za mnou chodi a bozkava ma ako keby sa nic nestalo.a jeho najcastejsia veta je,,uz to trva velmi dlho,,mam na mysli to,ze ma to este nepresllo a stale to je vo mne...ja neviem ci to ma takto zmysel..a moje vnutro mi vravi,ze sa nezmenil..
zmeni sa?
nula moja zlata, utekaj cim skor a cim dalej.
Postupne bude z teba vyciciavat energiu, psych. ta nicit. Je to vpodstate sebec a cim bude z tebou istejsi, tym to bude krutejsie. Teraz sa ti este ospravedlni, ale po case ani to nebude. A dobre, ze pises, ze tvoje city ochladli, pomaly sa dokazes vymanit, ale radsej to urychli. Uz teraz ta povazuje za svoj majetok, do ktoreho uz investoval a investiciu nechce stratit. Skus sa od neho odputat, alebo to usekni alebo postupne sa vyhovaraj. Neviem posudit dalsie okolnosti. ty vies sama.
a mam 25 rokov zabudla som dodat..