Scabies - svrab

Príspevok v téme: Scabies - svrab
bosorka007

RNG - prosim, pomoz mi !po nohach sa mne, manzelovi aj dcere tvorili svrbiace vyrazky. po navsteve 2 lekarov a 6 tyzdnoch nocneho skrabania nam tretia lekarka diagnostikovala scabies, teda svrab. Nechcela som jej verit,sme normalna rodina, ale vysvetlila, ze sa to da chytit aj skusanim odevov v obchodoch. kazala kupit Jacutin, manzelovi aj dcere sa stav zlepsil, aj mne, ale od vcera sa mi vytvorilo na nohach mnoho dalsich vyrazok, teraz ma svri aj pokozka na hlave. mam velmi neprijemny pocit, neexistuje este daky iny sposob, ako sa tejto neprijemnej pliagy zbavit? natierame sa 6 dni. Alebo je to normalna reakcia? Velmi pekne Ta prosim o odpoved ! Dakujem
----------------
Svrab www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

Loratand

no ahoj odporučam ti v prvom rade zakupit si pripravok s obsahom alkoholu :) neboj netreba ho piť :) vola sa CHIRODERM od slovenskej firmy Banchem -v ziadnom pripade nerobim reklamu avsak mne okamzite pomohol nakolko ničí všetky mikroorganizmy vírusy a ostatnú pliagu viditelnu len pod mikroskopom ...natieraj si to na postuhnuté miesta kazdy den v počiatočnom štádiu aj 2 krat za den .a ver konečne sa toho zbavíš a budeš kľudne spávať a nebudeš sa škriabať...začiatok cc 2 dni bude sa ti zdať že nepomáha,avšak svrab je zlikvidovaný pretože máš ešte usmrtené plody resp.zakožku v koži s tým sa telo samovolne vysporiada...takže Vtieraj si to stale cca 5 dní do pokožky postihnutého miesta ..a zaručne máš vyhrané..nezabudni všetko pradlo prať na 60 stupnoch a každý den sa mydliť sirovým mydlom stojí cca 3 eura na eshope.

hrustiiik

zdravim vas aj ja mam svrab bola som u kozej a diagnostikovala mi ho nevedela som kde sa mam schovat tak som sa hanbila doma mame cisto kazdy bozi den upratujem kedze mam 3 deti poradte mi prosim ako sa vola ta mas?som v psychyckom rozpolozeni mam to uz skoro 2 mesiace a ta mast co mi predpisala neucinkuje teraz som objednana k druhej ale az za tyzden no neviem co to vydrzim :( poradte mi prosiiiiiiiiiiim moc dakujem

Agnes998

zuuz podla mna to nebude svrab, ten hrozne svrbi. Moze to byt cokolvek, alergicka reakcia na nieco alebo nieco ine. Mal by to poriadne vysetrit lekar, ak to tento odflakol, chodte inemu. Nemoze vas liecit na svrab ked si sam nie je isty, ci to naozaj je. Svrab sa da zistit zoskrabom.

zuuz

Ahojte! I u nas mame podozrenie na svrab. Vsetko sa perie zehli povysavany mame i caluneny nabytok a dokonca sme ho vycistili i parou. U nas su diakutabilne priznaky. Mame male cervene pupaciky, ktore ale vobec nesvrbia, najma nie v noci. Obcas cez den, napr. ked sa clovek spoti, ale iba si to posuchame a prejde to. Moze to byt svrab? Lekar nas preventivne nechala preliecit mastou Infectoscab. Pupaciky mali nejako reagovat, ale su bez zmeny.

mamaaja1234

Dobrý deň moja sestra to mala prešla liečbou 2x denne 3dni po dlhšej dobe sirova masť zapôsobila a príznaky boli preč. Ju to obišlo a teraz to máme všetci. Mama otec ja a brat skúšame liečbu aj my .Ak by ste mali iné dobre masti dajte prosím vedieť.. :-)

ika211

Este cca 2 mesiace po vylieceni svrabu mozu pretrvavat priznaky, akoby svrab bol stale pritomny.Je to len alergicka reakcia na mrtve zakozky a ich trus.Treba pouzivat puder, alebo kortikoidne maste.

Monk

Ak chcete vyliečiť svrab doma použite ocot, 2x denne natrieť neriedený na celé telo. Používať až do vyliečenia. Ničí zárodky aj larvy.