PRECO SA VYMAZAVAJU ZAVAZNE TEMY O PRAVDE???

Andrej

Pretoze podla pravidiel tohto fora:
"Obmedzene budu zrejme aj niektore "ultra" alternativne liecby a nazory..."
Nastava to v momente, ked sa v takej teme strhne hadka...co je dalsie porusenie pravidiel.
Slusnej diskusii sa priestor nechava. Nakolko vsak vacsinu tychto tem otvaraju ludia s radikalnym nazorom, tak aj ich prejav je taky... co je mimo nasho zaujmu.

Mozne riesenie: Ak nam zaslete clanok na uverejnenie, ktory bude kvalitny, je dost prevdepodobne, ze ho uverejnime, pretoze nepodporujeme ani jednu stranu. Len mame SVOJE pravidla.

SHAKTI

ano je to presne ako s tymi bilbordami. Ono az tak nezalezi na tom co kto hovori,ale ako to hovori. Ked ludom predostries pravdu uplne nahu,odmietaju sa na nu pozriet a uvedomit si ju.Ludia sa jednoducho boja,ziju v nejakych svojich istotach,presvedceniach,ktore sa boja opustit,boja sa otvorit oci,ze sa im ta ich istota zruti a neostane im nic viac,boja sa prekrocit hranicu poznania. Preto Damian,ak tu svoju pravdu budes podavat ludskejsie-teda nenut ju,predostri-nemozes presvedcit vsetkych,iba ti,ktori chcu pocuvat,pocuvat aj budu,iba ti,ktori su otvoreni poznaniu,pochopia. Viem,ze to myslis v dobrom,si presvedceny o svojej pravde,sloboda slova je,len to slovo musime vediet ludom podat..Nenut ale ponukni,nemozes im pravdu napchat nasilu do hrdla. Kto chce vyskusa,vezme si,kto nie,odmietne,s tym sa musis zmierit,kazdy ma na to pravo.

zds

Svet je plny farieb.
Je to mozaika okolo nas a v nas.
Posuvame sa vpred aj vdaka roznorodosti nazorov.
BW- black and white, sa v prirode zriedkavo objavuje len sem-tam, ale nie ako princip.
Inak by sme tu neboli.
A zrejme tu nebudu akceptovane ani temy, ktore su prilis prezentovane jednym smerom, ktory vseobecne vzbudzuje vela negativnych reakcii.
.
Admin nam dava moznost diskutovat v sirokom zabere.
ZADARMO a zrejme ma s tym vela prace.
Aj on ma slobodu zasiahnut, ked uzna, ze tema zasla prilis "bokom" a vymaze ju.
Pravda je jednak realativna, ale jej podanie je velmi dolezite.
Diskutujme dalej sposobom, ktory bude zachovavat "princip mozaiky".
Vrati sa nam to v podobe "farebneho pohladu" na rozne problemy a dokonca mozeme ziskat aj radost zo spolocneho posunu vpred.
Mne tento pocit dost naliehavo vo viacerych temach chyba.

agina

Eva vida to mas ako aj s tymi bilboardami o interrupcii...niekoho to poburuje, niekto sa nad tym aspon zamysli, niekto to odsudi a niekto ziada, aby takato "reklama" bola okamzite stiahnuta.Ludia jednoducho zatvaraju oci pred pravdou, alebo co je horsie, ludia nechcu vediet aka je pravda.Podobne je na tom aj Damian.Zdalo by sa, ze je v tom boji sam, ale ja to vidim tak, ze je prvy, ktory za taketo nieco bojuje. Fandim mu a zelam mu, aby mal naozaj pravdu. Precitala som nespocetne mnozstvo knih o farmaceutickej lobby a kludne by som verila tomu, ze sa to takto na svete deje. Ak je to naozaj tak, ono sa to samo raz prevali...pravda vzdy vyplava na povrch.

eva vida

Ahoj lidicky.Pred nedavnom som otvorila temu Sokujuce video-interupcia,okolo 4 hodiny rano.Okolo 10-po poludni uz bola stiahnuta.V teme som si nijako nepresvedcovala svoj nazor,neukazala,nenadavala.Poslala som spravu admin. kde som sa pytala preco tuto temu stiahol a na moje prekvapenie mi ani neodpisal.SLOBODA SLOVA ,sme v 2007!

gomez1

...ano, správne, do Haagu s tým, a žiadal by som najvyšší trest...:)) dami, klídek, lebo to niekto môže spraviť a nemusí ti to vysvetlovať.

damian

Nechcem. Chcem vediet, preco bola tema vymazana. Admin na moju otazku absolutne nereaguje. Iste tam bol zavazny dovod, preco to bolo vzate prec...

gomez1

:))je za tým mliečna lobby, hovädzia lobby, zväz mäsiarov, predavačov dojičiek, kravínov, cisterien, červený kríž, busch, putin, mengele, imhotep, slobodomurári a určite aj mečiar s dzurindom:)) prepáč dami, toto je výstavná paranoja:)))) nebuď taký upätý, hoď sa do pohody:) alebo chceš tvoju pravdu do nás vtĺcť?:)

alti

Veru som sa pousmiala, Nahodny kolemjdouci, aj to sem patri :D. Damian, vidis, stale si sa nezamyslel, ako dalej. Ako si niekto dovoli nazvat nazor ineho "kvakanim"...a presne toto mi v komunikacii urcitych ludi /je ich par/ v tomto fore vadi.