Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PRECO SA VYMAZAVAJU ZAVAZNE TEMY O PRAVDE???

flower

ja velmi rada pozeram vsetky vase diskusie. ste velmi mudri ludia, naozaj sa v tom vyznate a podla mna by takychto tem malo byt co najviac, pretoze riesite naozaj velmi dolezite veci a malo by sa o nich vediet co najviac.

náhodný kolemjdoucí

Díky za přání damian. Myslím to s tím bohem. Jinak je fakt, že jsem mafián nejvyššího kalibru, stačí mi jednou nakouknout na nějaké pomatené téma a protože je tam uvedená pravda, kterou má mafiánskoonkologická lobby nechce pustit mezi prostý lid, tak prostě brnknu adminovi ať to smázne... Fakt dobrý, ale už by ses měl začít léčit. Jsi blázen.

kosa

preco sa vymazavaju?

1; asi ich nikto necital
2; ak aj ano, malokto im rozumel
3; ak im aj rozumel nic z nich nemal...

ci tak nejako...

damian

Inac, som takmer na 100% presvedceny, ze za zrusenim temy bol Nahodny okoloiduci, co tam vcera tak vasnivi kvakal. Nepacila sa mu pravda, no co uz. Podla neho je humanne, ked ludia zomieraju koli nepravde. Pan Bojh mu pomahaj +

damian

Poslite mi email, ja Vam poslem polovicne prelozeny material o mlieku od znameho sefa chirurgie v Kanade. Zaplacete!

kla_marka

moc sa mi nechce verit, zeby mlieko bolo az tak nebezpecne, ked sa nim ludia zivia odjakziva.. a v tomto prechemizovanom svete nie je nic celkom 100% zdrave.. ale so zrusenim diskusie tiez nesuhlasim..
bola o zdravi, bola to diskusia..
z akeho dovodu sa tu udrzuju temy typu: Kto by mi vedel poradit s dcerou, kde sa matka s dcerou navzajom osocuju riesia si svoje osobne spory, ini ludia sa na tom bavia a hadzu tam i oplzle poznamky.. kus na zamyslenie administratori..ee.. potom neruste nic..