Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PRECO SA VYMAZAVAJU ZAVAZNE TEMY O PRAVDE???

damian

Co je dolezite, mlieko je nebezpecne pre cloveka (hlavne sposobuje leukemie, artritidu, astmy atd., tak, ako je aj soja nebezpecna pre stitnu zlazu. Americka Dieteticka Asociacia (ktorej Bukovsky je clenom) podporuje aj mlieko, aj soju, avsak Bukovsky nepoddporuje mlieko, ale soju ano. Je to trapne, smiesne, nelogicke...Povedal mi, ze ADA soju uznala za bezpecnu... a co mlieko??? Ved aj mlieko ADA uznala za bezpecne. Rozumiete tomu. Ja totiz nie. Nerozumem logike Bukovskeho. A asi to nie je logiga, ale nieco ine je za tym :-)

damian

Dr Bukovsku uznava to, co jemu pasuje, nie to, co uznava a skuma metabolicka medicina. Dr Bukovsky ma sklamal na celej ciare. Neviem, ci su v tom peniazky, ci co za tym je, ani nemam cas skumat to. Mam dolezitejsie veci na praci, ako skumat Bukovskeho...

opbh

Damian, MUDr. Bukovský povedal, že mlieko je iba pre teľce a nie pre dospelých ľudí. Čo myslíš, je to z jeho hlavy, alebo sú v tom peniažky? Alebo to teľa je ...

damian

Ved to. Ak by ma (nas)aspon upozornili, zeby sme si davali pozor na hubu, respektovali by sme to. Bolo to vsak bezmilosti stiahnute prec. Nemyslim a pochybujem, ze by to bol administratorov napad.

frontman

prilis konfrontacny ton tychto tem asi adminovi prekaza
ale cakal by som, ze aspon oznami, ze to planuje vymazat

zds

hallo, damian a kosa.
moj nazor je, ze sloboda slova neznamena, ze mozeme so slovami narabat lubovolne a miestami "bit" okolo seba hlava-nehlavas.
prilis vela prispevkov v takych zavaznych temach, ktorych ste hlavnymi aktermi, odznieva PROTI niekomu, ktory sa nema ani velku sancu vyjadrit sa ci branit.
straca sa tym pozitivny duch temy, ktory by ludi viac pritahoval ako odradoval.
eticke hladisko je citliva vec a je na adminstratorovi, ako rozhodne (len tak medzi nami, aj ked vam vo vseobecnosti fandim, necudujem sa jeho rozhodnutiu/
.
vasa linia pristupu k regeneracii sa mi pozdava, porozmyslajte o forme, hm?

Alternativa

Nezvyknem vstupovat do skriepok bez argumentov, neosocujem inych, nekomentujem ich "dokonalost" alebo "nedokonalost". Hovorim moj nazor, ktory ini prijmu alebo nie. A vzdy sa snazim pocuvat inych, zamyslim sa na nazore ineho cloveka - odbornika ci laika. Nemam predsa patent na rozum, tak ako nikto. A tieto atributy zakladnej slusnej komunikacie v teme o leukemii casto aspon mne chybali. Neverim, ze dovodom zrusenia temy bol zakaz sirenia inych ako vedecky deklarovanych informacii o liecbe tejto vaznej diagnozy. Mna osobne napr. desilo bagatelizovanie onkologickeho ochorenia, urazanie lekarov pomaly "an block". Ale toto vsetko som Vam, chlapci, uz povedala. To je moje vyjadrenie, v com by bol pre mna dovod na zrusenie tychto rozhovorov. Ale nie som admin, ja len nekomunikujem tam, kde mi sposob vedenia rozhovoru "nesedi".

damian

Je tragicke, ked sa ludom brania zavazne informacie. Je to velmi, velmi smutne. Tie informacie boli cerpane z beznych onkologickych akademickych zurnalov. To, ze na SK sa to zanedbava presda nemoze sposobit zrusenie temy. Ci ano?! Som si myslel (naivne) ze tato stranka je nezaujata.