Dobry vecer. mam hroznu dilemu. moj priatel, s ktorym chodim uz 3 roky je takmer ideal. pekny, oddany, muzny, verny, ale.. Nevie NIC vybavit, zariadit, je neschopny ako male dieta. desim sa toho, ako sa chce postarat o rodinu a to ma uz 40 rokov. chce mat deti, ale kde budeme byvat? pod mostom? ake take peniaze sice zarobi, ale hned pomina. nema nic, len saty. a to cely zivot pracoval. povedzte uprimne, vydali by ste sa za takeho muza? ja nie som ziadna zlatokopka, len mam strach z takej buducnosti
PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY
ahojte, mam novinky. to moje "babatko" sa trosku vzchopilo, aj nejaky novy dzob sa crta, tak sa necham prekvapit. zajtra sa ma dokonca stretnut s manzelkou kvoli rozvodu
ja to hovorim vzdy ze muzi su velke deti,mnohi by bez zeny neprezili....ale normalny chlap by mal mat zamestnanie,aby uzivil rodinu,vedel byt samostatny a rozhodny v dolezitych veciach a vediet vychovavat dieta
a hladaju zenu na spolocny zivot, tomu fakt verim, lebo aspon 2 co poznam ziju opusteni bez rodiny a ani pes po nich nestekne. len tie domace zvierata chovaju, tie su na nich zavisle, tak jasne, ze im preukazuju naklonnost
fraisee, nie som naivna. s tymi chlapikmi sa uz dlhsie poznam. a nie su na Slovensku, teda ziadni rychlokvaseni trulovia, ktori zo dna na den zbohatli ktovieakym sposobom a musia to vsetkym prezentovat.
ja mam zamestnanie, celkom dobre platene, ale sposobuje mi zdravotne tazkosti, preto vsetko nemozem tahat sama. asi sa toho zamestnania budem musiet vzdat v ramci zachovania akeho-takeho zdravia. preto by som potrebovala muza, ktory by ma v takejto situacii podrzal
Ste spolu tri roky a este neuvazoval o byvani,o spolocnom zivote? Dobre chce dieta...,ale to dieta treba vychovat.Kym ty budes tehotna,potom na materskej,kto sa o teba-Vas postara? Ja osobne neznasam bohatych,ani by som takeho nechcela,ale mam rada chlapov,ktori sa nestratia v tomto aj tak tazkom svete. On ma styridsat.Do teraz nemal rodinu? Tak neni zvyknuti sa o niekoho postarat a v takom veku je to uz tazke.Takeho chlapa uz velmi neprechovas...
fraisee ma perfektne argumenty :) uplne si to vystihla
no tak ja by som sa za takeho urcite nevydala.
inac nechapem akych ty poznas milionarov co ziju s kackami a placu nad svojim osudom, tiez poznam milionarov a maju sa ako prasata v zite a kazdy tyzden novu zensku. bohvie ci su to milionari, cez net sa da naletiet kadekomu
s tym suhlasim ze muz nemoze zivit celu rodinu sam, ale uvazte, ze ine je ked dotycny neda na domacnost ani korunu a sam nepohne ani prstom.
katarina, hladat zazobancov na internete je u mna uz viac ako zufalstvo, tak nechapem preco sa s tym este chvalis. a chvalis sa ze ta chcu, no jasne, jedine co chce zazobanec od 30tnicky je sex na 1 noc a nie spolocny zivot. ale aj pre takych ako ty slnko svieti a este aj dlho bude