Dobry vecer. mam hroznu dilemu. moj priatel, s ktorym chodim uz 3 roky je takmer ideal. pekny, oddany, muzny, verny, ale.. Nevie NIC vybavit, zariadit, je neschopny ako male dieta. desim sa toho, ako sa chce postarat o rodinu a to ma uz 40 rokov. chce mat deti, ale kde budeme byvat? pod mostom? ake take peniaze sice zarobi, ale hned pomina. nema nic, len saty. a to cely zivot pracoval. povedzte uprimne, vydali by ste sa za takeho muza? ja nie som ziadna zlatokopka, len mam strach z takej buducnosti
PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY
Tak to je fajn. A ako sa paci a dari priatelovi v novej robote? Ono je jedno, ci zarobi viac chlap, alebo zena, lebo ked sa to stretne v jednej penazenke, tak je to suma fuk, nie??? Tak drzim palce, aby ste napredovali.
agina, nema deti. keby mal deti, tak by som ho nechcela. mam velmi zle skusenosti s muzmi, ktori uz maju deti. mohol by byt muz akykolvek uzasny, ale s detmi by som nebrala
Ale snaha sa ceni.....ma on aj nejake deti???? Ak ano, tak to ta Katka obdivujem, s takym chlapom by som ja osobne nedokazala zit.
no aj ja. aj par zamestnancov bude mat, tak ktovie ako ho budu posluchat. dnes aj uniformu vyfasoval
hm, nechcem byt pesimisticka ale som zvedava kolko mu to vydrzi..
pretoze je nemozny, ale to nam je tu vsetkym jasne :-) ale dnes sa bol spytat v autoskole, to je pokrok :-) a od pondelka ma novu pracu, nic moc, ale aspon daku
no a naco cakal 5 rokov na rozvod?
co je na tom? je verny mne a ked zil s manzelkou tak bol verny jej. asi si si to cele necitala, lebo uz vyse 5 rokov s nou nezije.
mám pre vás ženy nápad čo keby ste začali rozhadzovať črievičky ako popoluška hihihi