Moj chalan ma chcel 1X palcovat,ale mna to bolelo... neviete preco?
Palcovanie - bolelo ma to!
Boli to ak niesi dost vlhka,treba predohru...sice mne niekedy predohra netreba :-DDD
Siska14 ja mam podobny problem,nedavno sme to s chalanom chceli skusit aby ma vypalcoval ale ked siel dnu tak ma to strasne bolelo az mi slzy od bolesti vyhrkli.Vobec to neslo a tak sa bojim ze ake to bude az sa budeme mat milovat ved ked tam nevojde ani palec tak potom s penisom to bude este viac boliet.Ma niekto z vas podobny problem?Inak som este panna tak iste je problem aj v tom ale ja nechcem aby to tak strasne bolelo.Poradte prosiiiiiim!!!
blana by sa pri prstovani nemala pretrhut,pravda,ked ti tam nestrci hned celu ruku..aj mna to bolelo ale bolo to asi preto,ze som nebola moc vzrusena
necitis...
Ahojte.Ak sa blana pri palcovani pretrhne je to citit,myslim ci to boli alebo ako to zistim ze uz nemam panensku blanu?Dakujem
Aj mna to poprve bolelo,ale pak...som to chcela ja....staaale,je to pekne,len sa uvolni...
Asi ta to bolelo lebo si panna, a mas tam este pannensku blanu, tak to preto ..ak uz niesi panna tak to bude tym co pisali ostatny ..maj sa pekne ,paaa :)