Moj chalan ma chcel 1X palcovat,ale mna to bolelo... neviete preco?
Palcovanie - bolelo ma to!
LUDIA VAS NENAPADLO ZE SI Z VAS MOZE ROBIT NIEKTO SRANDU? TO CO TU JE TO ZA KOMEDIU??? ( ja si srandu nerobim, mimochodom)
mna to tiez zo zaciatku bolelo, ale tak to bolo preto ze som sa bala uvolnit a teda som nebola dost vzrusena, neskor ked som mu uz doverovala, vzrusila som sa lahko a bolo to prijemne
presne !co vam na tom zalezi ci mate blanu a ci nie, ako ste o nu prisli...s takymito otazkami utekajte hned k psychiatrovi!
Baby nerieste uz ko*otiny!boli ma z vas hlava
najlepsi je " cukricek" . urcite je to nedrzany chlap ktory sa hra na zensku a navyse pise to tu ako nejaky pribeh do TABU alebo FLIRT casaku a pritom sa smeje a honcuje si ako mu to vsetky baby na fore tu zlhtli.
Fakt je to trápne... kolko máš rokov moja,? samozrejme, že ti pretrhol panenskú blanu, preto ťa to bolelo...
bojim sa: zacal som ti to vysvetlovat, ale je to nadlho, tak to skratim ==> nemusis sa bat :)
Bože čo tu píšete malé deti alebo sú slováci fakt taký nevzdelaný. Panenská blana sa pri palcovaní pretrhne VŽDY, to je samozrejmé a nemusíte mať len dlhé nechty..veď je to smiešne. Bolelo Ťa to, lebo Ti ju prvýkrát pretrhol, niektoré to bolí, iné nie. Nabudúce to bude lepšie určite, môže to byť tým, že si málo vzrušená v tom prípade, nech Ti poriadne dráždi klitoris a potom vojde prstami, alebo nech si ich nasliní... znie to možno zvláštne, ale zaberá to.
NA KOLKO PERCENT SA DA OTEHOTNIET PRSTOVANIM KED MAL CHALAN PALCE V TOM