Palcovanie - bolelo ma to!

alenka

Kacik:To naozaj ?Ja som myslela ze sa panenska blana da aj prstami pretrhnut.MNa minule chalan prstoval a tiekla mi krv nieje to od toho ???

alenka

Nukush:Ahoj.Moja rada je:aby si nikoho nemala doma a uplne sa odviazat,aby si nebola v strese ze dakto pride.A potom sa len nechat je to veeelmi fasa.Uplne sa uvolni tak ta to podla mna vzrusi :)

kačik

baby, ja neviem, co tu riesite..pannou si dovtedy, pokial nemas prvy sexualny styk. sice ani vtedy sa ti blana nemusi pretrhnut(niektore sa s nou nenarodia, niektore ju stratia az pri porode, niektora o nu pride pri sporte...je to upln individualne), ale je rozdiel byt pannou a mat panensku blanu

nukush

Hej...počuwajte...ked ma chce chalan prepalvovat a ešte som ani sa poriadne nerobila...tak ako to...hmM poradte mi ako to mam robit aby som niečo citila ako sa mmam wzrušiť?...

ivuša

hej kočky, ved si prečítajte, čo píšu v príbalovom letáku k tampónom - že sa nimi neda porusit panenska blana..asi to tam nebude písané len tak

lujzka pre lesanu

Ja som tiez donedavna tvrdila ze sa da pretrhnut tamponom, ale mali sme taku besebu vramci jednej hodiny psychologie a proste sme sa pytali gynek. ze ci sa to da a povedala, ze v ziadnom pripade, ze ona ta panenska blana sa pretrhne jediny velmi silnym tlakom, cize keby si si do onej pchala neviem jake velke predmety a nasilu tlacila... takze asi tak, to neni moj vymyslel,ale od lekarky

lesna

lujzka, panenska blana sa tamponom pretrhnut da. skusenost mojej kamosky. samozrejme, ze mini tampon ti ju nepretrhne, lebo blana ma iste otvory, ktorymi ti krv preteka a malicky tampon to teda nemoze urobit.

lujzka

Jeezis ja nechapem dakoho kto povie ze pri prstovani alebo pri zavadzani tamponu sa moze pretrhnut panenska blana... Mne to vysvetlovala odbornicka, lekarka na jednej besede... Ze panenska blana sa neda pretrhnut dokonca ani tamponom,co ide dost hlboko... Ona sa pretrhne,ked je nanu silny napor, napr. urcite pri sexe, niekomu sa to nepretrhne ani po prvy krat, az po druhy, ale to su iba ojedinele pripady a ked by ste sa robili sorac za vyraz umelym kokotkom :P takze asi tolko... tie info mam od lekarky