Moj chalan ma chcel 1X palcovat,ale mna to bolelo... neviete preco?
Palcovanie - bolelo ma to!
vidim, ze mas meganervy (aj ja by som mala). vies co bude podla mna najlepsie? zbehni este dnes do lekarne, kup si test, zajtra rano ho ocikaj a budes mat istotu :) ja som sice pri tom, kd ste boli s tvojim priatelom spolu, nebola:), ale z toho, co pises, asi tehotna nebudes...:)
Kacik:Prosim ta slub mi ze sa to neda.Da sa to len pri sexe povedz mi to prosim.Tie chudery boli dost dlho vonka,lebo sme sa este bozkavali a tak .A niesom si na 100% iste ze to mal aj na rukach.Lebo chcel toaletak a tam to bolo.A ked to trosku chytil,nemyslim ze by sa to tam udrzalo viem ze ich mal suche. bojim :(
ked utries vodu na stole, stol je uz suchy:) takisto ked si utrel spermie, boli utrete :) ved tie chudery vraj nevydrzia dlho na vzduchu zive, sice som to nestopovala, ale vraj len par sekund..ved ked ti to bude meskat este par dni, bez lekarke alebo ocikaj tehotensky test..aspon budes mat istotu
stresy v skole, prechladnutie...mozes mat viacero dovodov..mavas pravidelnu menstruaciu? napriklad mojej kamoske meskalo aj tri tyzdne- a to ma pritom pravidelnu menstruaciu. ked si prsty utrel dobre, nemas byt z coho tehotna..upokoj sa a menstruacia pride urcite coskoro :)
kacik:No a ked to nebolo to tak co ?Ja som s nim nespala ani nic a menstruacia mi meska tyzden.Tak nevem co si mam o tom mysliet,ked som s nim nespala nemam byt ako tehotna a prstovanim si myslim ze to nebude.Ked to ma chalan na rukach a utre sa to odumrie vsak ? Tak to sa potom neda otehotniet preco mi meska???
alenka, mohla aj nemusela to byt panenska blana. ta je u niektorych dievcat tensia, u inych hrubsia, jednemu dievcatu spravi len flak na nohavickach, z inej "vyteka" dva dni(cim ta nechcem strasit:)) naozaj je to velmi individualne..to, k comu to prirovnam, je asi poriadna blbost, ale vezmi si- napriklad orgazmus- aj ten mame kazda iny. niektora nema ziaden, druha iba klitorialny,dalsie si uziju aj vaginalny, ale niektorej sa to podari po mesiaci sexovania a inej po roku...:) kazda sme ina, kazda mame inu blanu atd :)