Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest po vytrhnuti zuba

Príspevok v téme: Bolest po vytrhnuti zuba
tarani

Mam od piatka vytrhnuty zub,stolicku, na ktorej bol cisticky nalez. V nedelu to opuchlo a pretrvavali stale velke bolesti, tak mi na pohotovosti predpisali antibiotika. Dnes je to 4dni, ja mam este stale od zakroku strpnutu dolnu peru a bradu. Bolest neustupuje... Mate niekto skusenost? Kolko mozu pretrvavat bolesti??

Benko5

Tak mne vcera vytiahli tiež presne 6 na pravej strane dole na stomatochyrurgii som bol. Vravel mi po vytiahnuti mate tam zapal tak sedte doma a prikladajte si lad a ono by sa to malo zahojit.

Pa3ck

No čo Vám poviem, niektorý zubári ťahaju iba od ľudí peniaze. Ja som mal dva zuby pri sebe mrtve, vybrali mi korene a stale sa oto staral. Vždy si vypýtal peniaze. a nakoniec aj tak išiel von. Dal mi injekciu. Vybral velké kliešte chytil zub ťahal a drb, už to bolo. Mňa injekcia bolela viac ako to trhanie :) teraz je asi 8 hodin potom a dá sa to vydržať. Uvidím túto noc.

akinom007

vies co ja som ani nemala take zavazne problemy ako ty , a napriek tomu som bezne po trahni 3-4 dni na tabletkach kazdych 8 hodin , tyzden an tekutej strave a jem na opacnu stranu..

jankaaO

a este by ma zaujimalo...ked sa mi tam dostane jedlo a si to dpbre nevyplachnem a rana sa mi uzavrie vlastne aj s tym jedlom ??? lebo ma boli uz piaty den zub, uz to vyzera ze uz zachvilu bude ok a neviem ci to nemoze byt tym jedlom ????

sails 150

Ja som bol trhat pred tromi dnami a vcera mi prisla strasna bolest.Skuste vyplachovat harmancekom , aj ked viem ze moc to nepomaha , ale na obcasne zmiernenie bolesti je dobry .Dalej je dobre dat si na tampon alpu a nechat si to prilozene na mieste vytrhnutia zubu, ale ani to nie je risenie, len na obcasne zmiernenie.Asi najlepsie je cajovnikovy olej, myslim , ze aj v lekarni ho dostat :-) da sa vyplachovat s trochou vody , alebo taktiez na tampone.Ale hlavne je ked pojdete od zubarky , tak nechodte hned behat a sportovat,lebo mne povedala ,ze by som nemal,lebo prudke pohyby sposobia opuch.No a ja som bol na 8 hodin na spotnotenisovom turnji 2 dni od vytrnutia ... :-/

jankaaO

ahojte. mne trhali zub dnes a po asi 4 hodinach uz citim bolest..ale boli ma ten zub co je vedla toho vytrhnuteho...je to normalne ???

Hnedoocka30

Ja som sice nemala vytrhnuty zub, ale v pondelok mi cistili korene na jednej stolicke. Zub bol uz odumrety, predtym ma nikdy nebolel, ale to co prezivam teraz je des. Dostala som narkotika na bolest, tie mi zaberaju tak 2 hod. a potom si ten zub citim opat, beriem tiez antibiotika, koli hnisavemu zapalu, ktory som tam mala, lenze dnes som uz aj opuchla. Cele je to velmi neprijemne. Je to normalne takto napuchnut aj ked beriem tabletky?

Najčítanejšie články