Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest po vytrhnuti zuba

Príspevok v téme: Bolest po vytrhnuti zuba
tarani

Mam od piatka vytrhnuty zub,stolicku, na ktorej bol cisticky nalez. V nedelu to opuchlo a pretrvavali stale velke bolesti, tak mi na pohotovosti predpisali antibiotika. Dnes je to 4dni, ja mam este stale od zakroku strpnutu dolnu peru a bradu. Bolest neustupuje... Mate niekto skusenost? Kolko mozu pretrvavat bolesti??

karioll

moniq23
je to normalne,hlavne si musis zuby umyvat,robit vyplachy sackovym repikom,davat pozor na prievan a prechladnutie,nejest ziadne mliecne vyrobky.a nechodit si tam jazykom.mne vydlabavali s dlatom korene vyse hodinu to trvalo,zub sa mu rozpadol,tak dalsi roentgen,a potom mi dasno odrezal z kosti a dlabal a dlabal.po 4 dnoch mi to zacalo krvacat,tak mi musel pichnut injekciu kanavitu.za 2 mesiace som bol ok

Moniq23

mne trhali zub v utorok a stale ma to boli...injekcia a celkovy zakrok ma nebolel(aj ked to bolo komplikovanejsie trhanie,lebo zub pri tahani nevydrzal a potom musel zubar pouzit dlato,alebo take nieco,aby vytiahol korene)Horsie bolo ked prestala ucinkovat injekcia-stale to boli,ale opuch ani teploty nemam.je to v poriadku???

rastonz

vikaaaaa: co sa tyka trhnia zubov, niet sa coho bat. Nie ze by to bol nejaky prijemny pocit ale bolestive to nie je (ak to nie je nejak velmi komplikovane, nalezom - v beznych pripadoch zaberie lokalna anesteza a fakt necitit bolest).
Jedine co citis je tlak - miestami nieco ako tupa bolest.
Ak som to zvladol ja, tak to uz asi kazdy potom. Mne sa inak robi blbo uz vtedy, ked sedim v cakarni ...

majo11386

dobry vecer mne trhali zub v utorok a boli to uz menej,ale mam nad zubom na licnom dasne taku bielu bodku a okolo cervene a boli to stipe az..co to je?prosim vas poradte mi dakujem

evvaaa

Ahojte, pripajam sa do klubu, trhali mi prvy zub-stolicku, som na tom dost blbo uz tyzden uzivam tabletky od bolesti, vyplachujem repikom a harmancekom.Mam malicke deti, tak dufam,ze to coskoro prejde, lebo teraz nie som moc pouzitelna mamina. Pa a drzte sa aj vy ostatni.

akinom007

ja som mala bolesti tyzden po vytrhnuti zuba-osmicky, tyzden som bola na tebletkach pravidlene kazdych 8 hodin+ vyplachy repikom a corsodylom vecer a jedla som len tekutu stravu ine sa mi nedalo

inžinierka

mne trhali zub 45minut takze ta bolest pretrvavala este niekolko dni, tak si myslim ze to zavisi aj od toho zakroku, ak si mala dlhe korene tak ta to moze boliet este dlho, a este nieco, 2 tyzdne po zakroku mi este vyslo nieco dlhe ako kost, neviem ci to bol koren alebo cast zubu, a odvtedy to uz nebolelo, zahojilo sa to, odvtedy mam pokoj

michalsrank

zdravym Vás vsetký co viete ako to boly,mne trhali dneska 6 stku 5 to ma za sebou uz asi pol roka a osmicka tak cca 2 mesiace,ale zodpovedne Vám mozem povedat ze taku bolest aku som zazil dnes do obeda po zakroku som este nezazil,este ze mame oblbovaky:),moja skusenost je taka ze asi 2 dni to jemne este krvacalo a potom aj krvacanie a bolest zacalik ustupovat,dolezite je 1 den moc do toho jazykom nesparkat a jest len kasovite jedlo,poror na struhanku ta vie boliet pekne :),na vyplachovanie mam vyskusane kurasept ,ale aj tantum je dobre

babikavip

BOZE....mne dnes bytrhli zub ....uz som s nim chodila dva roky po zubaroch...nehorzne bolesti...ciste rtg a nikdy ziadny profesional nic nenasiel....a takto to bolo dva roky...zaplatilas som v priebehu dvoch rokov asi 11 tisic len za kedajake rtg a taketo veci...potom mi vybrali nerv ,....a zaplombovali ...asi 3x pred tyzdnom mi puklo vsteko mi vypadlo a zub sa zlomil na dve poly ..dnes mitop vytrhli bola to spodna stolicka......nehoranza bolest...uz nicky toto nechcem zazit...boli ma cela lava polka tavre od cela cez ucho az po hrud...starajte sa o zuby