Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest po vytrhnuti zuba

Príspevok v téme: Bolest po vytrhnuti zuba
tarani

Mam od piatka vytrhnuty zub,stolicku, na ktorej bol cisticky nalez. V nedelu to opuchlo a pretrvavali stale velke bolesti, tak mi na pohotovosti predpisali antibiotika. Dnes je to 4dni, ja mam este stale od zakroku strpnutu dolnu peru a bradu. Bolest neustupuje... Mate niekto skusenost? Kolko mozu pretrvavat bolesti??

bata

vytrhli mi stolicku 6-ku vpravo dole na druhy den som mal opuch spodnej sanky teda kosti dnes je to už treti den a stale to iste a ktomu aj bolesti doktor mi povedal že som mal už aj kost napadnutu od hnisu.poradte co dalej kto mate skusenosti.dik čakam !!!

Andula 555

neviem kde sa straca prispevok co pisem,hm?
Preplachovanie malym mnozstvom vodky, potom vuplut-krasne stiahne dieru a zhoji bez zapalu.

Andula 555

Pomaha preplachovanie cistim alkoholom, krasne sa stiahne diera po vytrhnuti a nezapali. Male množstvo, niekolko krat denne. Som zdravotnicka.

Ivka 1

Neboj, pichnu Ti injekciu od bolesti a ani nebudes vediet ,kedy zuby budu von. Ja som to absolvovala v piatok a naozaj sa to da vydrzat. Uvidis :)
Prvy den si to nicim nevyplachuj aby sa rana uzatvorila a ak by to moc krvacalo,mozes pouzit stocenu hygienicku vreckovku .Na druhy den mozes pouzit odvar z repika alebo propolisovú tinktúru nakvapkat do vody a tým si vyplachovat ustnu dutinu.

fasta

Vyskúšaj priložiť na zub niečo teplé(napr. soľ v handričke ktorú zohreješ) alebo niečo studené :) .

fasta

Saskulikpk

Ahojte mne trhali zub pred 4 dňami .. skapínam od bolesti , mám to napuchnuté , ide odtiaľ smradľavá tekutiny .. umývam , vyplachujem repíkom , ústnou vodou .. svietim biolampou a ič nempomha ..len puchnem .. práve odchádzamna pohotovosť ..krásna sobota .a lieky žiadne som tehotná v 5 mesiaci takže mi nič nemôžu dať..

maja84

Dnes som bola dat vytrhnut zub mudrosti.Teraz ma to velmi boli.Neviem co na to pomaha.Nejake obklady,alebo nieco..

miškaaa

ahojte,,,aj ja idem dnes trhať zub...a príšerne sa bojím....aby korene neboli akési zamotané***,,a hlavne sa bojím krvácania, naposledy keď mi vytrhli zub(očný)..-čo ma čaká aj dnes mi krv išla 2 dni...držte mi prsty,,
ozaj garbiška1977....skús si dať Ibuprofen a dávaj si studené obklady

gabriska1977

pred 2 dnami mi zubarka vytrhla 4 zuby . jedna strana mi napuchla a bolest stale trva ahkavne večer je to na zblaznenie.prosim vas čo mam robit ?