Mam od piatka vytrhnuty zub,stolicku, na ktorej bol cisticky nalez. V nedelu to opuchlo a pretrvavali stale velke bolesti, tak mi na pohotovosti predpisali antibiotika. Dnes je to 4dni, ja mam este stale od zakroku strpnutu dolnu peru a bradu. Bolest neustupuje... Mate niekto skusenost? Kolko mozu pretrvavat bolesti??
Bolest po vytrhnuti zuba
AHOJTE mne trhyli dospeli stoličku jed mi bolo 13 a to mi robila zubarka 45min a potom ma stým poslala na chirurgiu aby mi vyzerali korene..strasna skusenosť..teraz mam 15rokow a dneska mi idu trhať další zub...konkretne 46 pravo dole...neskutočne sa bojím hlavne ked som to už raz zažila...mam po ocovi hlboke korene takže to bude komplikovane...potom napíšem ako to dopadlo.a okazh hlavne pre maminy:naučte svoje dedi hygiene zubov už od uplneho malička,ja mam zuby pekne nedolamane ale moc som nedbala na časte umyvanie a už ako 13ročnej mi trhali dospelak!majte sa...a držte mi palce aj ja vam držím
pred 5 dnami mi trhali zub uz je to v pohode ani to neboli diera trocha zarastla ako keby taka blanka ale vyteka mi z toho nieco pachnuce:( poradte co mam robit moze to byt tym ze sa to hoji je normaalne ze dieru mam takej hnedejj farby?dakujem za odpoved
ano,
chod k zubarovi, nech to este ras skontroluje,
ak mas skutocnu bolest tak vypyj cas s lubovnika botkovaneho.
bolest asi tak po 20 min prejde.
v kazdom pripade musis k zubarovi musi skontrolovat ci ta dyera je cista.
muoze sa jednat o bolest po zakroku co je normalne.
kamaratovi trhaly zub v septemberi 2007 a este op cas sa stazuje na bolesty.
miru
chod k chyrurgovy nech sa pozrie na tu dyeru ci ti nehnysa
Mne trhali zub sestku dolu 50min 18-teho v piatok.Uz to je 5dni a mna to stale boli.Ta diera sa vobec nezatvara,bolia ma vsetky zuby na tej strane,neviem sa ani najest ani vyspat.Vyplachujem repikom,salvijou aj rumancekom a nic nepomaha.Od vcera skusam propolis...no neviem,poradte niekto prosim.Naspet ku chyrurgovi mam strach ist:(
tarani: Ak nezaberú analgetiká, a máš v poriadku obličky, metabolizmus železa a medi, a netrpíš deficienciou G6PD, tak bolesť môže zmierniť aj vitamín C vo väčších dávkach, bez poškodzovania pečene. Pre podrobnosti pozri "Rýchlokurz tolerančnej liečby" a "Vedľajšie účinky". rizikaockovania.sk
Ja som bola dnes na trhanie hornej dvojky na ľavej strane... Ked vám poviem že sa teraz hanbím ako prasa že som v 21 štrbavá, len musím vydržať 3týždne aby mi urobili nový tzv.Marylandský mostík. Trhanie až tak nebolelo lebo som ho mala na dva kusy tá vonkajšia časť sa mi zlomila skôr tak musel ísť aj koreň von. Nebolo to hrozné len veľa krvi a koreň bol veľmi dlhý. Tak všetci pacienti držím palce a aj vy mne môžte aby to rýchlo ubehlo...:D
ahoj som tu nova uz neviem co mam robit v Pondelok mi trhali zub,a v piatok mi to cistili mam to asi zapalene ale nevipisal mi nejake antibiotika!!!!!vcera vecer mi vypadol ten balzam na ktory mi povedal mam si to nechat po cisteni to samo vypadne,no ale ta bolest od vtedy berem tabletky uz mi zaludok praskne!!!!!je to nehorazne stymito zubami.Vopred dakujem
karioll vdaka za radu.zubar povedal,ze vraj tam mam tzv Suchy zapal a antibiotika mi na to nezaberu.vraj to mam preckat a davat si na to analgetika,ze to moze potrvat este aj taky tyzden.vraj by sa to malo liecit lokalne-dava sa do rany nejaka dren a musela by som chodit kazdy den a ze je to velmi bolestive.tak dufam ze to prejde samo.skusim tie vyplachy