sakra..vcera som to prehnala s alkoholom...strasne som domiesala..nechcem teraz kazne ze som hlupa bo ja to sama dobre viem...nie je mi zle hehe som na seba hrdá :D ale ne..vazne....mám výčitky...a hanbím sa za seba...potrebujem psychickú podporu heh..pls... :)
aaaaaa neprežijem...
to je dobre..mohlo byt aj horsie..ja som v piatok oslavovala kus..a kamosi doniesli travu tak som si dala praska...ale som sa zhulila z toho dymu co bol v izbe..kuurnik...aaa tak kamos dobre opity ma vzal na izbu a toto...tak aa ja si to pamatam aj ked sa tiez sa seba hanbim bo to bol kamos..a este ze ja ti zavolam vecer,a ja nato a naco,nesom male dievca ktoremu musis po sexe zavolat bo si ona hned mysli ze s nou chodis..ale ta chapes...kuurni s kamosom..sa hambim jak pes...ja taky anti fajciar a tak ma zhulili.. :(
tak som tu zas...vaša podpora prestala účinkovať.... :( je mi zo seba zle...božeeee..keď si na to spomeniem...hanbím sa za seba....a ten chalan sa mi ani neozval chuju jeden :D
aj mňa no....ale asi ten hamilton by ma potešil...keďže si spomenul na ayrtona sennu..ak to teda nebol len reklamný ťah :D ale aj tak..heh..aaa sakra čo tá mama so mnou robí :D taká je ako medík...
ja som to volakedy sledoval, ale fandil som praveze tym opacnym, cervenym. ale potom ma to prestalo bavit a schumacher uz aj tak nejazdi, takze uz nemam ani dovod to sledovat. ale celkom by ma zaujimalo, ze kto to vyhral.
ale ja chcem tohtoooo :D ale sakra keby som si to aspoň pamätala...jaj jaj..no čo? na nete? tak z minulého roka som našla :D heh...fandila som mclarenu takže mi vlastne bolo jedno kto vyhrá šampionát...lebo obaja jazdci mali rovnaké šance...no ale keď som si prečítala, že lewis hamilton si uctí pamiatku ayrtona sennu tak si u mňa urobil také plus (no lebo z toho aj niečo má :D ) že som sa priklonila na jeho stranu..
no ved nejaky chalan urcite este pride. a kto vyhral formulu bude urcite na nete. a komu si fandila?
no a ked sme už pri tom tak neviete kto vyhral v F1? :D
veď to je na tom naj :D že sme sa zblížili...ehm a...ne toho chalana nemám...vidím to asi tak, že využil môj stav a padlo pár bozkov bo už dlho sme po sebe kukali a padli nejaké flirtovacie reči :) takže asi to bolo všetko..dnešná komunikácia na nete bola o smajlíkoch....
tak to mas dobru mamu. uz som si myslel, ze na zaver napises, ze potom z baru vytiahla flasku a dorazila som sa este raz aj s nou:))) vsetko zle sa na dobre obrati. rozisla si sa s chalanom, nasla si si dalsieho a zistila si, ze mama vie aj rozpravat (dufam, ze to zoberies v pohode)a este ste sa aj celkom zblizili. :)
To je v pohodkeee vsak sa nic nedeje:D
kym neskusis nezistis len sa do toho nedostať hlavne