Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

aaaaaa neprežijem...

slavia

ech zas si mi trochen pozdvihla náladu :) nevim no...to bola aj tak taká spoločnosť čo to chápe veľmi dobre a stáva sa im to...a kamoši čo ma viezli domov takto trepali už nejedného človeka....ale aj tak

chiiiiiiiiiii

juuj slavia ja som si neoslavila ani len 18tku nieto este 17 tku nejak nebolo kedy.:(:(:((:(
ale za to 20-ka bude dufam dobra uz:)
a preco sa hambis,? pocuj,toto sa stava uplne kazdemu a podla mna je dobre ze sa to stava,lebo sa aspon pouci na vlastnych chybach a uz to neurobi no nie?:D

slavia

no vysvetľujem si to asi tak že oslava tvojej 17 bola nasiaknutá alkoholom a odvtedy už nemôžeš:D hehe ale ne...sakra ale ja mám výčitky :(

chiiiiiiiiiii

AAAAAAA BABY VY BLAAZNI..:D
ale ja som vo vasom veku tiez takto pila,a potom prisla 17-tka a uz som k alkoholu ahni nepricuchla ateraz si davam iba tak vynimocne::) uz som si svoje s flaskou prezila snad::):):)
ale tak ked uz tak aspon s nejakou tou normou:):):):)

slavia

tak nemerala som to bo...no proste bol koncert a plno známych kt. prišlis fľašou že pi :D a s kamoškami sme si kúpili fľašu cherry vodky z čoho som mala asi 2 deci..slabota...ale farebné...čo bol asi spúšťač mojej záhuby....do toho pivo...pol litra....potom som dvakrát do seba naliala vodku...nevim koľko toho mohlo byť ale na deci to odhadujem...a tak poldeci absinthu..vodku a absinth som brzdila zvyškom druhého piva...čiže ďalšia pol litrová fľaša...nealko som ani nevidela :D