sakra..vcera som to prehnala s alkoholom...strasne som domiesala..nechcem teraz kazne ze som hlupa bo ja to sama dobre viem...nie je mi zle hehe som na seba hrdá :D ale ne..vazne....mám výčitky...a hanbím sa za seba...potrebujem psychickú podporu heh..pls... :)
aaaaaa neprežijem...
ech zas si mi trochen pozdvihla náladu :) nevim no...to bola aj tak taká spoločnosť čo to chápe veľmi dobre a stáva sa im to...a kamoši čo ma viezli domov takto trepali už nejedného človeka....ale aj tak
a inak obed som zvládla v pohode a ani som ho nerecyklovala :D
juuj slavia ja som si neoslavila ani len 18tku nieto este 17 tku nejak nebolo kedy.:(:(:((:(
ale za to 20-ka bude dufam dobra uz:)
a preco sa hambis,? pocuj,toto sa stava uplne kazdemu a podla mna je dobre ze sa to stava,lebo sa aspon pouci na vlastnych chybach a uz to neurobi no nie?:D
no vysvetľujem si to asi tak že oslava tvojej 17 bola nasiaknutá alkoholom a odvtedy už nemôžeš:D hehe ale ne...sakra ale ja mám výčitky :(
ale čag vravím že mňa to zložilo :D
AAAAAAA BABY VY BLAAZNI..:D
ale ja som vo vasom veku tiez takto pila,a potom prisla 17-tka a uz som k alkoholu ahni nepricuchla ateraz si davam iba tak vynimocne::) uz som si svoje s flaskou prezila snad::):):)
ale tak ked uz tak aspon s nejakou tou normou:):):):)
slavia: tak mna by hento asi tiez dorazilo keby vypijem to co si vypila ty. :))
no teraz príde to čo vás zloží :D 16
tak nemerala som to bo...no proste bol koncert a plno známych kt. prišlis fľašou že pi :D a s kamoškami sme si kúpili fľašu cherry vodky z čoho som mala asi 2 deci..slabota...ale farebné...čo bol asi spúšťač mojej záhuby....do toho pivo...pol litra....potom som dvakrát do seba naliala vodku...nevim koľko toho mohlo byť ale na deci to odhadujem...a tak poldeci absinthu..vodku a absinth som brzdila zvyškom druhého piva...čiže ďalšia pol litrová fľaša...nealko som ani nevidela :D
ozaj slavia a kolko mas ty?:)