Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

ivana178

uuf,zacina to tu byt fakt vtipne.som ivana a nik iny,ziadna alana ani nic ine.nemam dovod sa skryvat za nikoho ineho.

ivana178

jaja22222-nemam za potrebu si menit nick aby som mohla urazat mamu.vies ked sa vadime alebo len tak podotknem a mam daco na srdci tak jej to poviem a nepotrebujem sa na to skryvat.

ivana178

jaja22222-ja ti to poviem dobre?bo mama nevie a ani ju to nezaujimalo.prvy den ako mama odisla prisiel taky ozraty ze klopal susedovi na dvere ze ide domov,len sa sekol o jedno poschodie.jeho deti mi tu revali lebo mu museli 5x ukazat tu istu ulohu.to bolo v pohode.upratovala som robila setko.a on prisiel nasiel salku na stole a zacal po mne vrieskat ze som neschopna,nic nespravim.tak som si povedala ze serem na neho a uz som neurobila nic.stravovala som sa u cudzich ludi,nehala ho starat sa o jeho deti bo mne to zakazal.jednu noc som musela spat u susedy lebo zacal vo vchode po mne vrieskat ze ma zabije,rozbije mi papulu...raz za 10dni prisiel triezvi.spal ozraty na schodoch a ked mu chcela suseda pomoct poslal ju do pice.kazdy den som mala telefonaty aby som prisla lebo je ozraty a deti pri nom revu.a ked prisla mama domov?strcila mu jazyk do huby a to vse.na mna zvalil ze som chodila ozrata domov a flakala sa.a ze to neni tak mi moze dosvedcit dost ludi.na mamu a sestru povedal ze sa sli kurvit do bulharska a trt..s ciganmi.ale to jej uz teraz nevadi.s tym obtazovanim?mala som skusenost.sice nie fyzicky ale slova si neodpustil.vtedy som mohla mat asi 12-13rokov.bol ozraty ako vzdy.nejdem to hovori co povedal bo mi je zle ked si predstavim.mama bola v kozli s detmi na mikulasa.ja som prisla za nou s placom,vytrasena od strachu lebo ani von ma nechcel pustit(musela som ujst z bytu)a co spravila?pozrela sa na mna.hm,zazrela resp.utisovala a stiskala ma teta(mamina svagrina).ako to nakoniec vyriesila?povedala ze je to moja vina a mozem si za to sama lebo pred nim chodim v spodnom pradle.pritom vtedy som na tom nevidela nic zle.ked sme boli mensie tak nam vzdy vliezol do vane ked sme sa kupali.ked mi to zacalo byt neprijemne povedala som ze sa hambim.ale on aj tak silou mocou-co sa hambis,ved ma poznas.a az teraz som to pochopila.a ked som bola starsia?kolkokrat mi otvoril dvere ked som sa kupala lebo si vraj myslel ze je tam mama a pri tom mama v kuchyni varila.a toto som mu odpustila ale nezabudla.a po tej dovolenke,hm dik.uz nikdy.viac si s nim nemam co povedat a je to pre mna uplne cudzi clovek.a aj tak som vsetkemu ja na vine.a toto co tu pisem mi mama nikdy v zivote neuverila,neveri a nebude verit

Alternativa

Caute obe Ivanky,
prebehla som riadky a zda sa mi, ze vsetko je v zivote tak, ako ma byt. Asi mate zacat riesit svoje zivoty... Citat a reagovat na tieto blboviny je fakt pre Vas obe strata casu. Vyuzite ho na cosi, co Vam pomoze najst k sebe zase cestu. Nie nejaku rozpravkovu, len taku normalnu - aka je medzi mamou a dcerou. Prajem Vam to.