Mam 16 on 28 a cakame malicke

vodnarka

tak ked su taki nie je o com.. v kazdom pripade je to tvoj zivot a ako sa ho rozhodnes zit zalezi len na tebe.. premysli si co chces ty a podla toho sa rozhodni.. vela stastia:)

smutnucka nancy

Hej ale nezmieria su schopny ho dat na adopciu su to dementi...a preto xcem odist a sa wraim o rok a pol ked budem mat 18 a nebudu mi nic moct

vodnarka

s tym uz nic nespravis uz sa stalo.. ked zacnes so sexom musis pocitat aj s jeho nasledkami.. vasi to budu urcite brat tazko kazdy rodic chce pre svoje dieta to najlepsie a je jasne ze mali ine predstavy o tvojom zivote ale budu sa s tym musiet zmierit

smutnucka nancy

oni si myslia ze by som mala studowat a oni ma uz stratili,,,,take to bolo krasne s robertom a teraz som tehotna keby nebol praskol ten kondom

vodnarka

ked si uz v tretom mesiaci nemozu ta len tak poslat na potrat to je uz dost neskoro mohla by si potom mat aj nejake zdravotne tazkosti.. ak ta nechcu stratit mali by ti pomoct...

vodnarka

no na tvojom mieste by som to radsej az do piateho mesiaca netajila vasi to mozu zistit skor tvoja mamina to moze vycitit a potom sa budu citit oklamani.. a utek.. ak to ten tvoj mysli s tebou a malym naozaj vazne nech pride potom k vasim a poviem im ako to je... ak utecies nic tym nevyriesis pohnevas si rodicov a budes bez ich pomoci a podpory ked ju budes najviac potrebovat

smutnucka nancy

HMMM...WES JA SI CARLOSA NECHAM URCITE..ALE NASIM TO POWEM AZ KED BUDEM V 5 MESIACI..MYSLITE ZE BY SOM MALA UJST DO TALIANSKA?PROSIM PORADTE