Chlpky nad hornou perou

No_name

Ahojte, ja som tiež mala problém s tým že som mala chĺpky nad hornou perou.. začalo to tým že som si ich zo srandy oholila žiletkou.. asi ked som mala 13 ked i narástli tak to bolo minimálne vidieť, vtedy som samozrejme nepoužívala make up.. takže to nebrali v úvahu spolužiaci a kamoši.. no po čase sa to zhoršovalo asi pubertou.. a ked som mala 14 rokov (deviatačka) tak to bolo dosť vidno stále ked sa na mna pozeral niekto z boku tak bolo vidno iba tmavé miesto čo mi prekážalo.. a neohla som byť sama sebou aj na ulici som sa snažila aby na mna ludia pozerali iba z predu.. no viete že sa to nedá :D tak som raz šla do školy a sedela som na stoličke a videla ma spolužiačka a začala smiať že si mám oholiť fúzy, že som ako chlap.. a to ma strašne ranilo že si to všimli a počuli všetci tak som prišla domov a vytrhala ich pinzetou.. no môžem vám povedať.. strašne to bolelo ale stálo to za to.. ale na druhý deň som zašla do drogérky do DM a kúpila som si značku !!!BALEA!!! je na prednom obrázku žena je to škatuľa v tvare obdlžníka a je ružova.. je tam 20ks a 4 vreckovky na poutieranie zvyšného vosku.. prišla som domov ale bála som sa ich vytrhnúť lebo som sa bála že to bude horšie rásť.. ale povedala som si že mi to nestojí zato aby sa zo mňa vysmievali že som chlap! klesalo mi sebavedomie.. tak som prišla nahriala priložila na miest nad hornou perou a proste nadýchla sa a strhla.. chvíľku to bolo červené samozrejme ale po čase som cútila strašnú úľavu že už sa nebudem musieť vobec hambiť!! narástlo mi sebavedmoie mám 16 a už 2 roky používam to isté :) značku od balei a to isté balenie.. Veet nepoužívajte!! vobec to nieje ani zpolovice také ako Balea! a Balea stojí len 3.50€ podla mna je to málo na to že je ichtam 20ks a trhať stačí tak raz za 3 týždňe!! :) som strašne rada že som sa toho problému zbavila a opäť žijem plnohodnotne :) takže pardon že je to také dlhé ale chcela som to upresniť :) to určite pomôže a ak uvidíš že ti rastú chlpky tak si to najdi a ztrhni :) hoci po 2 týždnich aj skor, podla potreby :) len ži svoj život :) plnohodnotne a so sebavedomím bez toho aby sa ti niekto vysmieval! :)

wawawa

poradíte mi? mne sa vždy po vytrhaní chlpkov (či voskom/pinzetou)spravia nad hornou perou veľké vyrážky. skúšala som si to všelijako dezinfikovať, čistiť ale.. nepomáha :(

rama001

no, som si asi pred hodinou strhla pasiky...a to som nastrihala 2 z tych weet na citlive miesta - podpazusie a bikuny,...a pritom tiež som si vedomá toho, že by sa to nemalo, ale nerozumiem prečo nie,...teda to som videla v relacii dr. Oza, že by sa to nemalo trhať, že to je trojuholník smrti aj s nosovymi chlpkami,...no dnes sa na to vykašlala,a strhla,..nebolí to podla mna, ale rozmyslam že si to už trhať nebudem, neviem no mam 15 rokov a to by bolo príliš..no ,...aj predtym som mala menší ako sa hovorí knírek, ale taký ženský no ale trocha také tmavšie chlpky ale nie až tak,..takže istým sposobom je to jedno či tam su alebo nie, lebo aj tak to možno vidno len ked sa clovek k tebe totalne približi,..kvoli mojej bezpečnosti sa toho asi stranim no uvidím,,..dufam že už budu svetlejšie

KATKA1357

Ahojte:)
No ja som mala ten isty problem, po brati HAK sa mi zrazu objavili nad perou. Tie chlpky by sa tam nemali depilovat, pretoze koza nad perou je velmi citliva a kazdou depilaciou koza straca elasticitu. Citala som to v casopise Zdravie a takisto sa mi raz stalo ze som si pri depilacii pasikmi kozu nejak poskodila a dodnes to je vidno. Ked uz tak radsej zafarbovat na bielo. Ja som nedavno zacala s laserom, ale uz mam za sebou 5 sedeni a este ich tam mam dost. Zevraj je potrebnych aj 10 -12 sedeni, ze vtedy su dobre vysledky. Problem je ze je to velmi nakladne, ale ja som toho nazoru ze radsej nasetrit, ako sa trapit po cely zivot , hlavne to dorastanie je hrozne!!!. Premyslam , ze dokoncim 6 sedenie skusim IPL ihlu, ta je najbolestivejsia ale zarucene navzdy! (laser je dlhodoby ale nemusi byt trvaly!!!)

adelkaa

no ja som sa po precitani tychto prispevkov rozhodla pouzit voskove pasiky, lebo ku kozmeticke sa mi zdalo zbytocne chodit ked si to mozem urobit aj sama, a kupila som si Balea voskove pasiky, kt. stoja asi o polovicu menej ako Veet. je ich tam 20 a su aj na oblast bikin. Vsetko som urobila podla navodu a zabolelo to len troska, do 2 sekund bolo po probleme! Som velmi stastna, konecne sa nebudem hanbit chodit medzi ludi. Ostalo tam len asi dokopy 5 chlpkov, tie som si vytrhla pinzetou.

jankaaaaaaa

urcite ti nezacnu chlpky kvoli tomu rast na inych miestach je to hlupost. ale ked si ich nechces vyrthavat tak skus si ich odfarbovat. zmiesaj peroxid 6% s melirovacim praskom - kupis v drogerii , nanesies na chlpky, nechas posobit tak 10-15 minut a umyjes teplou vodou, potom mozes trocha nakremovat pokozku keby bola podrazdena. ja to takto robim a je to pohdlnejsie ako si to vytrhavat kedze to vytrhavanie dost boli