Zaujimava dieta

Príspevok v téme: Zaujimava dieta
nanus

Ake mate skusenosti s touto dietou?
Treba ju dodrziavat 2 tyzdne. Ja som dnes zacala.. dajte vediet, co a ako...

1. deň :
R : čierna káva
O: 2 rajčiny, 2 vajcia natvrdo, 1 celozrnný rožok
V : 1 kurací rezeň, alebo morčací rezeň, alebo steak, šalát + veľa jablkového octu
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj, očistný čaj

2. deň :
R: čierna káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O : 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V: 1 veľký ananás, 1 1% jogurt
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj

3. deň :
R: veľa káva s trochou mlieka, i celozrnný rožok
O : 2 vajcia natvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný rožok, šalát + veľa jablčného octu
V: 10 dkg šunky, 2 rajčiny

4. deň :
R: čierna káva, 1 celozrnný rožok
O: 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V : zemiaky s kôprom alebo s petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát

5. deň :
R: 1 čierna káva s trochou mlieka, l celozrnný rožok
O: 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok, 1 konzerva tuniaka bez- oleja, šalát + veľa jablkového octu lebo dusená ryba a uhorkový šalát
V: 20dkg šunky, ovocie /nie banány/

6. deň :
R : čaj s citrónom
O: 2 vajcia natvrdo, 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok
V: jesť jedno a čo z predchádzajúcej ponuky

7. deň :
R: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O: 1/2 grilovaného kurčaťa, šalát + veľa jablkového octu
V: 2 špargle, 2 rajčiny, ovocie /nie banány/ 1 celozrnný rožok

Treba vynechat cukor, sol, alkohol..

mišelina

čaute baby, možno si budete myslieť, že som spadla z marsu, ale chcem sa opýtať, v diete sa píše trebars 3.deň obed, to sa môže zjesť všetko čo tam je, alebo len 2 vajíčka, alebo len 1 rožok...?????????????,
Dosť ma to zaujalo a rada by som to vyskúšala aj ja, dajte vedieť, lebo 22. sa už blíži.

jaja

mam to vyskusane a je to tak...schudnete,ale potom aj tak po case naberiete...mozno sa to bude pomaly vracat ked sa budete kontrolovat pri strave,ja mam postavu hrusky a tato dieta je na to nulova..schudla som z brucha(co nebolo treba) a malinko v zadu zo stehien - na vahe to bolo 2-3kg.,ale uz nic ..ziadne diety,lebo kym som si s nimi nezacala bola som na tom lepsie..organizmus si na to zvykol,tak uz nedietujem....len sa tak udrziavam..ako davam si pozor na vecerne jedenie a cez den sladke,len tak malo... ale!!mozno neodolam!!!a ked pride plesova sezona...tak si nasadim jedine tuto dietu...a este kapustova je taka slusna..ked lubite...kapusticku.tak babenky..drzte sa!!!

babenky drzte sa!!!

inuška

Pripájam sa do klubu krásnych štíhlych báb, rátajte so mnou. Od 22.
Ja by som chcela zhodiť tak 4-5kg. Mám 167/58, držme sa!!!!!!!!!

nanus

inuska...da sa to vydrzat, nie je to vobec katastrofa... len treba nejaku tu podporu...hlad nie je citit... taaaakze... baby....ideme, hej? Mate nejake to ICQ ci skype_?

inuška

Chcem sa spýtať, kolko treba držať tú dietu, resp. kolko sa dá takto stravovať.Vydržal niekto dlhšie ako týždeň?

zdenka2

ahojte baby, rada by som sa k vám od pondelka pridala. ja mám tak 57/162 a tiež by sa mi hodilo tak 5 kilo. bola by som spokojná. dúfam, že to pôjde ľahšie keď sa budeme podporovať.

nanus

ok baby, takze vsetky, ktore ideme zacat 22. sa pekne spojime a budeme sa podporovat.. mate nieco ako ICQ alebo skype? Je to tak pohodlnejsie... sa tesim, ze v tom nebudem sama, lebo minule som bola a po tyzdni som to vzdala.. ale inak sa to da, fakt... hladna som nebola, len sladke chybalo :)