Zaujimava dieta

Príspevok v téme: Zaujimava dieta
nanus

Ake mate skusenosti s touto dietou?
Treba ju dodrziavat 2 tyzdne. Ja som dnes zacala.. dajte vediet, co a ako...

1. deň :
R : čierna káva
O: 2 rajčiny, 2 vajcia natvrdo, 1 celozrnný rožok
V : 1 kurací rezeň, alebo morčací rezeň, alebo steak, šalát + veľa jablkového octu
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj, očistný čaj

2. deň :
R: čierna káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O : 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V: 1 veľký ananás, 1 1% jogurt
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj

3. deň :
R: veľa káva s trochou mlieka, i celozrnný rožok
O : 2 vajcia natvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný rožok, šalát + veľa jablčného octu
V: 10 dkg šunky, 2 rajčiny

4. deň :
R: čierna káva, 1 celozrnný rožok
O: 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V : zemiaky s kôprom alebo s petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát

5. deň :
R: 1 čierna káva s trochou mlieka, l celozrnný rožok
O: 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok, 1 konzerva tuniaka bez- oleja, šalát + veľa jablkového octu lebo dusená ryba a uhorkový šalát
V: 20dkg šunky, ovocie /nie banány/

6. deň :
R : čaj s citrónom
O: 2 vajcia natvrdo, 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok
V: jesť jedno a čo z predchádzajúcej ponuky

7. deň :
R: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O: 1/2 grilovaného kurčaťa, šalát + veľa jablkového octu
V: 2 špargle, 2 rajčiny, ovocie /nie banány/ 1 celozrnný rožok

Treba vynechat cukor, sol, alkohol..

bambulka489

kolko toho octu tam papate a ako si to davate mne to moc nechuti je to hnusne a drzite to lebo nikto nic nepisete ako ste na tom

miška

Ahojte od zajtra by som chcela skúsiť túto dietu.Dúfam,že to pojde dolu.Ak mate daakú radu tak mi napíšte.

bambulka489

tak ako babky ako ste vcera prezili?ja celkom pohoda ani hladna som nebola len sa mi to vidi strasne vela papat ja s tym mam problem to zjest na nmna je to vela vcera som sa pytala na tu veceru mozem ju vynechavat ci nemalo by sa lebo ak sa ja najem ked dojdem dom o pol 8 tak neviem ci to ma nejaky ucinok

hora

Ahojte....tato dieta sa inak vola octova a je vynikajuca drzala som ju 2.tyz. a schudla som 6kil dnes som ju zacala drzat znova a samozrejme cvicim...dufam ze vydrzim...prajem aj vam vela pevnej vole...pa

nebulae

bambulka - ano, celu kombinaciu, vsetko co je tam napisane, ale nemala by si to absolutne solit.. ziadna sol, cukor ani alkohol.. to je striktne zakazane

bambulka489

ahojky a co si tam papala napr dnes by si z toho co papala presne si to dodrziavala a nie je toho nejak vela a tie vajcia prosim ta napis mi presne ako to mam papat ci to mam fakt vsetko jest teda celu tu kombinaciu

nebulae

yo, a najhorsi je 4ty den.. tam fakt budete musiet zatnut zuby a vydrzat.. ale ked budete mysliet na tie zemiaky vecer, bude to v pohode :))
drzim prsty palce :))

nebulae

naaazdar baby,
ja som tuto dietu kedysi drzala.. tusim pred dvoma rokmi :)) a fakt zabrala, lenze potom prisli vianoce, skuskove a rozchod po roku a pol vztahu.. no viete si to predstavit :)) jojo efekt zaruceny :)) ale idem ju skusit este raz, co to povie, lebo mam skusenosti ze u mna akakolvek vec na druhy pokus uz nezabera :))
kaaazdopadne vam tu dietu odporucam, ked aj neschudnete ani kilo na vahe, je to fakt vidno (mne hovorili po tych dvoch tyzdnoch ze sa uplne stracam, xi, a to som na vahe dala dole tusim len 3 kila).. a je to vynikajuce na precistenie organizmu :))
taaak mi drzte palce, ja sa idem tyrat od buduceho pondelka :))

Najčítanejšie články