Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zaujimava dieta

Príspevok v téme: Zaujimava dieta
nanus

Ake mate skusenosti s touto dietou?
Treba ju dodrziavat 2 tyzdne. Ja som dnes zacala.. dajte vediet, co a ako...

1. deň :
R : čierna káva
O: 2 rajčiny, 2 vajcia natvrdo, 1 celozrnný rožok
V : 1 kurací rezeň, alebo morčací rezeň, alebo steak, šalát + veľa jablkového octu
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj, očistný čaj

2. deň :
R: čierna káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O : 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V: 1 veľký ananás, 1 1% jogurt
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj

3. deň :
R: veľa káva s trochou mlieka, i celozrnný rožok
O : 2 vajcia natvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný rožok, šalát + veľa jablčného octu
V: 10 dkg šunky, 2 rajčiny

4. deň :
R: čierna káva, 1 celozrnný rožok
O: 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V : zemiaky s kôprom alebo s petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát

5. deň :
R: 1 čierna káva s trochou mlieka, l celozrnný rožok
O: 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok, 1 konzerva tuniaka bez- oleja, šalát + veľa jablkového octu lebo dusená ryba a uhorkový šalát
V: 20dkg šunky, ovocie /nie banány/

6. deň :
R : čaj s citrónom
O: 2 vajcia natvrdo, 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok
V: jesť jedno a čo z predchádzajúcej ponuky

7. deň :
R: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O: 1/2 grilovaného kurčaťa, šalát + veľa jablkového octu
V: 2 špargle, 2 rajčiny, ovocie /nie banány/ 1 celozrnný rožok

Treba vynechat cukor, sol, alkohol..

bambulka 489

nanus a to sa potom oopakuje aj ten dalsi tyzden tato strava alebo tam je nieco ine jaq to vyskusam nejdes to skusit spolu so mnou budeme to drzat spolu a navzajom sa povtbudzovat

nanus

a bambulka, ja som ju drzala.. je fajn, vydrzat sa da.. zial ja som ju vzdala po tzydni lebo nemam moc pevnu volu a chut na sladke bola neprekonatelna... paradajky nahrad hocijakou zeleninou, ktora ti chuti :)

bambulka 489

Aho leni pises ze su ju drzala cim nahradim paradajky lebo som nane alergicka a fekt to pomoze a dalo sa to vydrzat?

leni

ahojte.ja mam tiez velmi dobru skusenost s touto dietou.drzala som ju uz 2x, vtedy som schudla 7 kil, potom som otehotnela, ale inak som sa drzala.Ptom som ju drzala, ked som prestala kojit a zas som schudla 6 kg. Je to fajn, len si treba pootm davat pozor, aspon sa neprejedat. Ale ci je az taka zdrava a vyvazena, to neviem.

carolynka

Ahojte, tak ja som tuto dietu drzala presne krok po kroku a schudla som 12 kil. Po nej som sa citila uzasne a priam cisto. Je to nielen dobra dieta na schudnutie ale hlavne na precistenie organizmu. Ak chcete hlavne schudnut tak ju drzte 2 tyzdne, potom si dajte tyzden prestavku a potom znovu 2 tyzdne. Drzim palce a verte, je to naozaj super dieta. Uz ubehlo 5 mesiacov a ja som nepribrala ani len kilo, takze nech si kazdy o nej zrobi svoj usudok.

nanus

Som to zarieeeeekla, ach jaj, prave som si dala 2 musli tycinky a jedny male dru-tycinky. moooc to vadi???? Mam pokracovat v tejto diete? Som na 8.dni...

nanus

No ja sa teda zatial drzim, nic neporusujem, idem podla planu. Kazdy den cvicim na boky a brucho, ale neprehanam to.. skor ide len o posilovanie, na vacsie cvicenie nemam zial cas, vysledok by mohol byt lepsi. Som na intraku, takze vahu tu nemam, no citim sa urcite lahsia, vsak ja to potom zvazim, ale myslim, ze viac ako 3kg to zatial nie su. Dufam, ze to bude ok.

ataeb

nuz j som tie soboty jedla napr cestoviny alebo proste oblubene jedlo.. ktore mi chybalo pocas tyzdna..
a ako si ty na tom? drzis sa?.. nanus..
cvicila som na orbitreku.. 20min denne a 50 sklapaciek.. ale to nie vzdy..no snazila som sa ..
aaa lulu7.. schudnut za dva tydne 14kg???? to naberies aj keby si nechcela.. logicke..

lulu7

ahoj nanus.... ja som ju držala 2 týždne a popri tom som každý deň cvičila. Schudla som 14 kg, ale po skončení som opäť pribrala. Je pravda, že už nie toľko, ale predsa. Vyskúšala som už všelijaké diéty, no jedno čo Ti môžem odporučiť je zdravo sa stravovať a cvičiť, žiadna diéta.