Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zaujimava dieta

Príspevok v téme: Zaujimava dieta
nanus

Ake mate skusenosti s touto dietou?
Treba ju dodrziavat 2 tyzdne. Ja som dnes zacala.. dajte vediet, co a ako...

1. deň :
R : čierna káva
O: 2 rajčiny, 2 vajcia natvrdo, 1 celozrnný rožok
V : 1 kurací rezeň, alebo morčací rezeň, alebo steak, šalát + veľa jablkového octu
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj, očistný čaj

2. deň :
R: čierna káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O : 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V: 1 veľký ananás, 1 1% jogurt
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj

3. deň :
R: veľa káva s trochou mlieka, i celozrnný rožok
O : 2 vajcia natvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný rožok, šalát + veľa jablčného octu
V: 10 dkg šunky, 2 rajčiny

4. deň :
R: čierna káva, 1 celozrnný rožok
O: 1 kurací rezeň, šalát + veľa jablkového octu
V : zemiaky s kôprom alebo s petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát

5. deň :
R: 1 čierna káva s trochou mlieka, l celozrnný rožok
O: 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok, 1 konzerva tuniaka bez- oleja, šalát + veľa jablkového octu lebo dusená ryba a uhorkový šalát
V: 20dkg šunky, ovocie /nie banány/

6. deň :
R : čaj s citrónom
O: 2 vajcia natvrdo, 2 rajčiny, 1 celozrnný rožok
V: jesť jedno a čo z predchádzajúcej ponuky

7. deň :
R: 1 káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
O: 1/2 grilovaného kurčaťa, šalát + veľa jablkového octu
V: 2 špargle, 2 rajčiny, ovocie /nie banány/ 1 celozrnný rožok

Treba vynechat cukor, sol, alkohol..

anca22

ja som ju drzala a schudla som tusim kolo 3 kil cize spokojnst nadovsetko...a to som pachala obcas aj prehresky!!!

januliacik

no ako baby, vydrzali ste...ja nie...ale chudnem dalej..dneska ked som dosla z prace mi vaha ukazala nadhernych 64,5 kg...ale uz som sa najedla takze zas to poskocilo kusok vyssie ale drzim sa pod tych 66...sa tesim...mozno to do takeho augusta zvladnem na tych 60...uvidime

.Zoja.

magdlenka ja som som ju drzala a schudla som, ale netusim kolko, nevazim sa...len sudiac podla oblecenia, obtiahnute veci mi boli potom volne... Teraz sa snazim dodrziavat ten odstup 4 hodiny a snazim sa prechadzat na viac zivej stravy (ovocie, zeleninka...) niekedy sa dari, niekedy pomenej, ale co je na tom najlepsie, ze sa citim lahsia a vitalnejsia...mozno to je dobry odrazovy mostik:)kazdemu vyhovuje ine...ja odporucam

magdlenka

Ahojte. Tak ako pokračujete? Aj ja to chcem skúsiť s touto dietou a už dlho ste nepísali ako vám to ide. Zaujíma ma to lebo ešte stále váham.

kika32

Celkom sa mi tato dieta paci az na to ze su tam rezne. Urcite by som vymenila rezne za maso pripravene na prirodno. Ak chcete zhodit rychlejsie nemali by tam byt zemiaky, lebo tie maju vela sacharidov. Najlepsie je neprekrocit dennu davku 25g sacharidov.Na ranajky si mozte dat plnotucny biely jogurt sabi, Aby sa ta strava spestrila, mozte aj kuraci vyvar s masom,pozor bez zeleniny a rezancov,tvaroh zo skoricov,polka cervenej papriky s 2 platkami syra, dusenu sunku mozte neobmedzene, zapecena spargla so syrom. Este jedna rada, ak by ste mali problemi zo stolicov, co pri tychto dietach zvycajne byva kupte si Psyllium a pite ho aspon raz denne, je to 100% prirodna rozpustna vlaknina vhodna pre veganov.

janka001

no tak uvidíme zoja ako dopadneme po prvých dvoch týždňoch. ja to plánujem presne ako ty.
dva týždne diéta, týžden pauza a potom znovu diéta. takýto postup som aj čítala pri nej, a držať dovtedy kým nebudem spokojná.
tak sa potom ozvem ako som dopadla.

.Zoja.

janka001 to sme zacali v ten isty den:) Ja sa odvazim az za 3 tyzdne, tak som zvedava:) planujem nieco taketo: 2 tyzdne dieta- tyzden normalne stravovanie (ale budem jest 3x denne a ziadna sol a cukor)- potom zase 2 tyzdne dieta...a dovtedy, kym nebudem spokojna:)) Len ma mrzi, ze som teraz nemohla chodit do fitka, boli by lepsie vysledky...tento tyzden sa to zmeni:)Drzim Vam palceky

janka001

ahojte...
ja som dnes na piatom dni, a ked som sa rano postavila na vahu, tak som bola v miernom soku, ale v dobrom... Po styroch dnoch mam 1,5 kila dole, a popritom mama dostat este aj svoje dni. A co som prekvapena som bola tri dni po sebe na toalete (na velku...), co nebyva u mna zvykom. Tak som zvedava, kolko bude dole po prvom tyzdni.

Najčítanejšie články