Mal niekto taky problem ze mu horne zuby-ocne vyrastali z hora uplne z dasna a nemali miesto prist kam,lebo tie ostatne uz boli zaradene???Mam nosit strojcek na zuby a som z toho ulne na dne mam strasne depresie mozno si poviete ze som blba ale uz teraz som v dost zlozitej situacii a este toto???ja uz fakt asi nechcem zit..KOLKO BY SOM ASI TAKY STROJCEK NOSILA???o prachy nejde ide o viditelnost a dobu..HEEELP
Kto nosil - nosi fixny strojcek na zuby?
Fixny aparat je hradeny ciastocne poistovnou do veku 18 rokov. Cela liecby trva do 2 rokov. Cena zavisi uplne individualne, najlacnejsii je kovovy, priesvitny je o 30-50 percent drashsi. Dratik je vzdy kovovy, pri prisvitnych je zafarbeny na neutralnu farbu zubov. Nasadenie jedneho zuboradia (spodna alebo horna celust) stoji od 6000 Sk.
noona : som sa ta chcela este spytat ci to nevyzeralo ked si mala ten priesvitny strojcek ako keby by si mala zlte zuby lebo ja som pocula ze strasne potom vyzeraju zuby ako zltee ....a inak ak pojdem ku zubarke mam jej rovno povedat ze chcem ten priesvitny strojcek?? a to su aj tie drotiky priesvitne ? ci ako vlastne vyzera ten priesvitny strojcek hm..? :)
haloo
mna by zaujimalo, ci by som musela mat strojcek na vsetkych zuboch, ked trosku mimo mam len dva ocne
uz som to tu pisala,ze to nebolo cez 2.000 sk + kontoly+ menenie tych odpadnutych.....neviem,ci tato info je aktualna,nosila som ho davno....
no taaaaaaak baby piiiiiste pleas
nooonaa
ajoj, tiez mam na teba tu istu otazku, co ta stal ten priesvitny strojcek a pocula som, ze tie priesvitne nie su take vykonne ako klasicke, ale tiez by som si chcela dat nasadit priesvitny vzhladom na moju pracu...
moja dcéra mala ten istý problém na jednej strane sa jej nemel kde zaradit očný zub. momentálne nosí strojček už 1 a pol roka a už je to veľmi pekné, možno ešte 1-2 mesiace a bude to super. Tiež jej vytrhli dve štvorky na obidvoch stranách a až tak sa nasadil strojček. Stálo nás to zatiaľ 2500sk.
Uuuu tu bude nutná aj ruptúrna platňa ak nechceš ťahať zuby.