Ahoj, pol roka 7 mesiacov sa snazime o babatko. No zatial nic. Posledne 2 mesiace som zacala uzivat Calibrum baby plan. Mohlo by to pomoct? Lebo od vtedy sa mi upravil aj menzes. Moze to byt tym? Ma niekto skusenosti s calibrom baby plan?
moze mi pomoct calibrum
no určite to nie je OK, ak nemáš ovuláciu.. mala som ten istý problém tiež mi hovorili že som OK.. neskôr som však pochopikla že to Ok nie je.. dieta mám, ale až po 8 rokoch.. robili mi kadejaká vyšetrenia a stále nič.. otehotnela so prvý krát po 6 rokoch , ale dali mi tabletky.. to dieta som v 6 mesiaci potratila.. dalšie sa mi podarilo po 8 rokoch.. mala som začat brat znovu lieky.. nezačala pretože som stretla kamošku ktora tiež nemohla mat dieta velmi dlho.. povedala mi že bola u liečitela a aby som išla aj ja..smiala som sa že to bola nahoda.. nakoniec som išla a vyplatilo sa.. ostala som tiež tehotná a deti sa nam narodili po týždni.. mne dievčatko a jej chlapček..dcera ma už 11 rokov..držím palce, aby sa ti podarilo otehotniet..
Ahojte holky,
moja gynekologi�ka mi povedala, �e je u m�a v�etko OK.ale nem�m ovul�ciu, �iadne tabletky mi nepredp�sala, aj horm�ny m�m v poriadku, mysl�te si �e by mi ten calibrum pomohol???????????????
pros�m odp�te a porad�e mi niektor�, kto m� tak� probl�m ako ja na moju mailov� adresu zuzanabezakova@centrum.sk mimochodom mi sa sna��me o b�batko u� pomaly 2 roky:-(
Luna, tiež sa prikláňam k názoru Aginy. Calibrum Baby Plan ti nepomôže otehotnieť. Je to len doplnok výživy. Ja som ho brala počas prvých troch mesiacov tehotenstva kvôli tej kys. listovej. Potom som prestala, lebo zdravej žene naozaj stačí sa pestro a zdravo stravovať. A tiež sa šíria reči, že pri užívaní "umelých" vitamínov je oveľa väčšia pravdepodobnosť, že sa narodí väčšie bábätko. Čo je na tom pravdy netuším, ale pre istotu som to vysadila.
K tvojmu problému - skús sa poradiť s lekárom. Možno je to len v nejakej "banalite" a ty sa už čoskoro budeš tešiť z rastúceho bruška. Prajem ti veľa šťastia.
Vsetko je to len farmaceuticka lobby, kazdy dobry gynekolog vam povie, ze absolutne nemusite brat ziadne tabletky, mozno tak kyselinu listovu a to je vsetko. Ak sa mama pestro stravuje, dietatko rastie ako z vody.
miska555 toto bol aj moj pripad,a teraz uz coskoro budem mamina.prvy test negativny,druhy pozitivny a treti znova negativny.tak vidis sama ze nato sa neda spolahnut,najlepsie je zistit tehotenstvo z krvi,pokial mas priznaky tak ako som mala ja a dokonca som prvy mesiac tehotenstva mala aj menstruaciu
agina, multivitaminy beriem aj ako netehotna, nepoznam infrediencie baby plan, ale myslim, ze to su tiez len multivitaminy a mineraly, ktore radi gyndak brat hned, ako zena vie, ze je tehotna...Tak nestras.
Ja poznam mamicky, ktore brali baby plan a dietatka sa im narodili s hematomami.Vsetko je na vasom usudku.Vase mamky a babky nebrali ziadny baby plan ani podobne hovadiny a rodili sa im zdrave deti.Dnes sa matky napchavaju chemiou v dobrej viere, ale to skor babatku skodi, ako pomoze.
ahoj, chcem sa spytat ci ma niektora z vas skusenost s tym,ze tehotensky test vysiel negativne a pritom bola zena tehotna