Ahoj, pol roka 7 mesiacov sa snazime o babatko. No zatial nic. Posledne 2 mesiace som zacala uzivat Calibrum baby plan. Mohlo by to pomoct? Lebo od vtedy sa mi upravil aj menzes. Moze to byt tym? Ma niekto skusenosti s calibrom baby plan?
moze mi pomoct calibrum
agina, su to len vitaminy a mineraly, mala by to uzivat kazda rozumna zena aspon pol roka pred planovanym otehotnenim. Patri to medzi vseobecnu znalost, ale ako vidim, niektore to beru ako novinku...
Joooooj dievcence moje zlateeeee!!!! To Calibrum baby plan je totalna chemia a ak si myslite, ze vam to pomohlo otehotniet, tak potom uz neviem...bohuzial reklamy robia svoje.
ahojte, my sa snazime uz rok o babo, no zatial nic..ale nevzdavame to! pred mesiacom som musela vymenit gynekologicku, lebo so mnou nic nerobila a vraj, vsetko je v poriadku...zacala som uzivat calibrum baby plan, 1/2 mesiaca zatial tak uvidime..drzte palce a ak niektorej uz tehulke pomohol calibrum b.p., prosim napiste, velmi povzbudite.
Zuzanka, ja som tez brala baby plan ale neviem ci to suviselo aj s rychlostou otehotnenia, pretoze sa nam to podarilo na prvykrat. Ale skuste sa intenzivnejsie milovat v case tvojej ovulacie. Vela stastia...