Ahoj, pol roka 7 mesiacov sa snazime o babatko. No zatial nic. Posledne 2 mesiace som zacala uzivat Calibrum baby plan. Mohlo by to pomoct? Lebo od vtedy sa mi upravil aj menzes. Moze to byt tym? Ma niekto skusenosti s calibrom baby plan?
moze mi pomoct calibrum
no ved presne tuto dietu drzim... tak uvidim, ci aj na mna bude mat taketo vedlajsie ucinky:)))Prajem vela radosti a stastia s babatkom.
Ahoj mimi.a , ja Ti môžem napísať len svoju skúsenosť. Po skončení 90 dňovej rozlišovacej diety som otehotnela ani som nevedela ako, predtým 9 rokov nič. Myslím že je to celkovou detoxikáciou a naštartovaním metabolizmu. Teraz som v 5. mesiaci, nemám žiadne problémy, cítim sa fantasticky a to mám 41 rokov. Ak Ti lekárka doporučila niečo zhodiť skus to. Je to fakt super dieta, a mne zmenila celý život. Držím Ti palce aby si sa dočkala bábetka , veľa šťastia.
na testoch som bola asi pred 2-3 mesiacmi a vsetko mam v poriadku. Mam "trosku" viac kil ako by som mala a lekarka hovorila, ze by som mala schudnut, vraj by to malo /mohlo/ pomoct. No, zatial som dala dole 7 kg a dufam, ze nejake este dam ale stale nic... Menstruaciu som nikdy nemala pravidelnu, odkedy si pamatam tak mi meskavala. Ani po porode sa to neupravilo, mam doma 10 rocneho syna a teraz by sme radi este nejake dievcatko:))Cize na to, ze mi meskava som zvyknuta a nejak velmi mi to neprekazalo az pokym sme sa nezacali snazit o babo... Lekarka hovorila, ze po roku uz mam narok na intenzivnejsiu liecbu ale ja by som najskor radsej nieco prirodne, kym do seba zacnem ladovat chemiu...
mimi.a ja si nemyslim, ze to, ze nemavas menzes suvisi s nedostatkom vitaminov a mineralov...Daj si spravit hormonalny profil, urcite mas nieco v neporiadku s hormonalnou hladinou. Ked mas anovulacne cykly pomoze len dobry gynekolog. Apropo, cudujem sa, ze ti takyto menzes nevadil uz skor...Ja by som sa zblaznila, keby som to nemavala nacas. Bala by som sa, ze nieco so mnou nie je v poriadku. Inak, mam 42 kg a mam to ako hodinky, nastastie.
Mimi.a mám veľmi dobré skúsenosti s pomocou produktami na prírodnej báze.
Telu niekedy chýbajú vitamíny,minerály a stopové prvky.Potrebné sú aj nosiče,aby sa minerálne látky dostali tam,kde ich telo potrebuje. V Tvojom prípade by som najprv upravila menštruáciu a potom dôjde aj k otehotneniu.Niekedy aj prírode treba pomôcť prírodou.
a inac tiež som papala aj ten calibrum babyplan
babenky ja som pila denne alchemilkovy čaj a podla knihy marie trebenovej o bylinkach inac veľmi učinne ! som si kupila imelove kvapky v čajovni a tie davala podla knižky už neviem kolko denne ale teraz mi tu pobehuje krasny maly maťko ma rok a tri mesiace a to som si myslela že už je všetko stratené poradila som to aj kamaratke a teraz je po niekolkych neuspešnych liečbach v šiestom mesiaci:)
Ivka 1 a ty by si co radila uzivat? Ja mam tiez podobny problem s otehotnenim. Skusame vyse roka a nic. Navyse, mne chodi menstruacia ako sa jej zachce, tento rok som mala tusim 4x, z toho 3x po duphastone a 1x po vyvolavacke. Snazila som sa nechat to na prirodu ale nejak to nezabera.
Áno užívať vitamíny a minerálne látky je veľmi potrebné a nielen pred plánovaným tehotenstvom a počas neho ale vitamíny z prírodných zdrojov a vyrobené prírodnou cestou, bez prídavkov rôznych chemických farbív a konzervačných prostriedkov. Vtrebateľnosť /telo dokáže využiť/produktov síce z prírodných zdrojov ale spracovaných chemickou cestou je len veľmi malá, ostatné telo vylúči močom a stolicou.Čo na to hovorí
pečeň? Odpoveď je rovnaká ako pri použití každej chémie.