hambim sa!!!

chlapp

Tak toto je asi ako keby si mala stres, ze nemas modre oci ale zelene. Proste je to malichernost a mne by sa take nieco tiez pacilo :o)

ASTERIX

tak ja som zastancom toho ČÍM VAČŠIE TÝM LEPŠIE ! NEMÁŠ SA ZA ČO HAMBIť je to úplne v pohode. Dokonca ja po takych túžim a nemam štastie na taku kočku. tak ahoj !

lala

Ja som sa tiez bala sexu koli tomuto,zdalo sa mi to neprirodzene velke, ale ked som sa neskor s priatelom rozpravala tak mi povedal ze je to tam dole uuuplne normalne...A niezeby bol nejaky takyyy...ale on tych bab uz mal "zopar"

!

myslim si, ze by si sa nemala unahlit s pohl.zivotom.jednak si pod zakonon a jednak neskor to mozes lutovat.nechcem ta strasit, ale ak sa rozidete/napr.z jeho strany/tak je mozne ze budes lutovat komu si dala svoje panenstvo.a ak by naliehal a nahlil, tak radsej zarad spiatocku, taky chalan nestoji zato aby si s nim chodila.on musi chapat, ze ty len zacinas...

eva1231

Aj ja mam pysky vacsie..tie co maju byt male mam ako motylika..Aj ja mam zabrany,a komplexy.Alemnohym muzom sa to proste paci..Ja som bola na tom tak,ze som pomyslala na ist na operaciu.Jeden lekar mi vcak povedal,ze prave tieto nase trciace maska maju v sebe tolko nerv.zakonceni,ze je mozne,ze navzdy stratim orgazmus,dokonca po zlom zhojeni hrozi znetvorenie..tak som si zvykla ze motylika s kridielkami medzi nozkami a dala som mu meno Emmaluel!

gomez

Dievčatá, robíte učet bez vrchného. Myslím, že my vieme, čo sa nám páči.
15ika20, vermi, že to je dar. Nič ma nedokáže viac vzrušiť ako vzrušené dievča. A veľké pysky to len zvýrazňujú. S tým sa môžeš chváliť.